Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem hagy már békén?

Miért nem hagy már békén?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályba már egèszen pici korom óta "terrorizál" depressziós is voltam miatta es 6-ba vagdostam magam es anorexiás lettem.

Mindig bestól,sèrteget,bánt,gúnyolódik ès azt hiszi bármit megtehet.

7-be volt egy műsör a suliban nagyon izgultam ès elfelejtettem a szövegemet.

Ezèrt kigúnyolt,kinevetett.

Az egèsz osztssálynak is elege lett ssès nekiálltak a csajnak h mit gondol magáról stb..

Ezutsán egy fèl èvig ő volt a sz*rban..

Ezt s fèl èvet ő nem birta ès aztmondta,hogy a psènzen kivül neki már semmilye sincs megakar halni xd

Most 8-ba ujra elkezdte probalok erős lenni,de nehèz...

Mit tanácsoltok?

Közel 10ève csinsálja már ezt velem;(

2015. szept. 5. 14:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Kèrlek válaszoljatook!:(
2015. szept. 5. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Most akkor megint bant teged? Vagy magat sajnaltatja?

Hagyd figyelmenkivul, ez a legjobb amit tehetsz.

2015. szept. 5. 18:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Engem bánt..

Ès teszi a nagymenőt ès azt hiszi pènzzel bármit megvehet..

Folyton grimaszol ram vigyorog gunyolodik..

Elegrm van mar belolle

2015. szept. 5. 18:37
 4/8 anonim válasza:
A legjobb bosszú ilyenkor az, ha neki azt mutatod, hogy boldog vagy, és nem érdekel, más mit gondol rólad, vigyorogj bele a képébe :) Hidd el, ha nem reagálsz rá semmit, átnézel rajta, egy idő után ráun. Addig csinálja, amíg látja rajtad, hogy eléri a célját, és tönkretesz idegileg, lelkileg.
2015. szept. 5. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert egy hülye kis p***a aki elszállt attól hogy anyuciék gazdagok és azt hiszi hogy mivel valaki a segge alá tolta a jólétet ő már feljebbvaló lett. Szerencsédre az egész osztály úgy tűnik tudja mekkora tahó, szóval ha úgy döntesz hogy visszaharapsz aligha fognak a pártjára állni. Ha bátornak érzed magad szólj vissza neki (kedvencem az "értékelem a véleményed, de lesz**om")
2015. szept. 5. 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szèpen köszönöm a válaszotokat,sokat segitettek!

De szerintetek ha ènis olyan gunyosan vigyorgok rá mint ő akkor felidegesitem vele?

Lesz èrtelme ennek az egèsznek?

2015. szept. 5. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én annak idején megvertem volna mint a lovat vagy legalább megpróbálom, de én férfi vagyok. Minden esetre ha eldurvul a dolog akkor ne a suli területén, és a szüleid tudjanak róla hogy csesztet. Ezek a fajta kis retkek hazudnak is, és nehogy neked ne higgyenek a végén.
2015. szept. 5. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Hat tudom h hazudnak..ő is b*szott mar ki velem..

Ès neki hidtek.. De ez mar regen volt

De egyszerűen hihetetlen..az ilyen emberbe több a gonoszság mint 10másikban..

2015. szept. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!