Segítség ez lezbikus vagy piszkál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van az osztályomban egy lány aki megbukot és olyan roma féle de nmem igazán néz ki annak mert tök normális meg minden csak a mult évben elkezte fogdosni a lányok és a fiuk hátsóját is!Most pedig csak engem piszkál,hogy fogtossa a melleimet meg olyanokat mond,hogy vett nekem vibrátort befér e nekem?Nos evvel ugy vagyok,hogy szivesen összeverném mert olyan fajta vagyok de vannak neki roma barátai és azokat mindenkire ráküldi! Valaki segítsen mit tegyek?2015. szept. 3. 10:19
1/8 anonim válasza:
Kérd meg, hogy hagyjon békén. Úgy, hogy sokan hallják.
2/8 anonim válasza:
Vagy inkább gyakorold a helyesírást.
3/8 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy te hogy mentél át magyarból... :D
4/8 anonim válasza:
Jaja, ha ilyeneket mond neked, hangosan kérdezz vissza, hogy mi az a vibrátor????
Nem leszbikus, csak utánozza, amit a neten lát.
5/8 anonim válasza:
Az ilyennek vernék le akkorát hogy utána 2x meggondolná kit kezd el fogdosni :)
6/8 A kérdező kommentje:
Oké már rászóltam de azt hiszed,hogy hallgat bárkire?
Mindegy a lényeg,hogy megfenyegettem és most már nem piszkál!!
Ami meg a helyes írást illeti szín 5-ös tanuló vagyok de gépen nem nagyon érdekel,hogy jól írok e,de kiolvasható!!
2015. szept. 3. 20:19
7/8 anonim válasza:
Te olyan kamugép vagy barátom,hogy jézusbánata.:DD
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt most,hogy érted?
2015. szept. 6. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!