Szép a lány, a fiú már nem helyes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy ma kezdtem a gimnáziumot.
Már a gólyatáborban megismertem egy nagyon szép, okos és kedves lányt, akivel sokat beszélgettünk.
Sajnos van barátja.:(
Nekem eddig hosszabb hajam volt, mert a nyáron nem voltam fodrásznál. Mondtam a lánynak, hogy ma megyek, és ő mondta, hogy az a hajam ami van, tök jó. Ezek után mondtam a fodrásznak, hogy csak kicsit vágjon belőle, de ő nagyon levágta, és most úgy nézek ki mint egy tojás. Ezzel gondolom végképp elvágom magam a lánynál, mert eddig legalább (mások szerint) a hosszabb nagyon jól állt, és nagyon helyes voltam, így viszont ronda vagyok. Tudom, hogy ez nem egy egetverő típusú probléma, de én akkor is rosszul érzem magam. Szerintetek?
2015. szept. 1. 19:18
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos:(
2015. szept. 5. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!