A te régi osztálytársaid merrefelé változtak az évek során?
Tudod, van olyan mondás, hogy "átver a látvány".
Lehet, hogy akkor ez volt a menő, de bekerültek egy új közegbe, és ott már a cigi, alkohol fontosabbá vált és szépen leépültek.
Nem is olyan rég nézegettem FB-n a régi osztálytársaimat, teljesen normálisak. Nem híztak el, akin tiniként volt háj, az azóta eltűnt, akik tiniként nagyon pattanásosak voltak, azoknak az arca letisztult, legtöbbjük sportol valamit, van, aki már meg is szült, mégis megtartotta az alakját.
Normális, konszolidált felnőttek lettek, legtöbbjük már külföldön él, dolgoznak, párkapcsolatban/házasságban élnek.
Egy-két srác elkezdett azóta kopaszodni, de ez ellen úgysem lehet tenni. A régi cicamicák megkomolyodtak, a mosolyuk már nem mesterkélt, hanem őszinte.
Egyszóval én pont az ellenkezőjét tapasztaltam az általad leírtaknak. (26-27 évesek vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!