Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan legyek az osztály...

Hogyan legyek az osztály 'menője'?

Figyelt kérdés
Most megyek 8.ba és szeretnék egy kis hírnevet kapni az iskolában (vagy minimum az osztályban). Normális válaszokat légy szíves. Köszönöm! :)

2015. aug. 23. 19:09
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

CORTEZ POWER! Áve Cortez!

( Egyébként igen, inkább tanuljál. )

2015. aug. 23. 20:44
 12/22 anonim ***** válasza:
pia, swag, fű, cigi, iphone, kakastaréj, rózsíszín póló, szempillaspirál, ha fiú vagy, és 10000000 ismerős facebookon, askon, meg snapchaten
2015. aug. 23. 20:55
 13/22 anonim válasza:

8.-ban a továbbtanulás a tét,szóval inkább tanulnék a helyedben és nem menőznék,mert a 8. első félévén nagyon sok múlik.

Én most végeztem a 8.-kat.Szóval tudom mennyit kell majd tanulni. Amúgy sok sikert :)

2015. aug. 23. 20:57
 14/22 anonim válasza:
68%
Nem tudom ti hova jártok suliba... Én nem vagyok valami túl jó tanuló, de úgy le szartam az egészet. A hármas volt az alsó szintem. Szóval... :D Nálunk a 8. arra ment el, hogy szétszopattuk utolsó évben a tanárokat. A végén már mindenki utált minket. Engem nagyon nem is érdekelt az egész, csak érezzem jól magam. :D Aztán középsuliba ahova mindig is szerettem volna menni simán fel is vettek és itt is jó tanuló vagyok. És most nem egy gyér színvonalú suliról beszélünk, hanem egy igencsak jó szakközépről. :)
2015. aug. 23. 23:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Nálunk valaki úgy lett menő, hogy van egy hobbija, aztán abba annyira jó lett, hogy mindenki csodálja konkrétan. :D
2015. aug. 24. 00:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyet,sehogy nem leszel menő,mert mindenkinél mást váltasz ki a viselkedéseddel,mindig lesz olyan aki a szemedben egy idióta maradsz
2015. aug. 24. 00:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is most megyek 8.-ba, de én sem vagyok menő, ne arra ösztökélj, hogy menő legyél arra törekedj, hogy az osztályod 90%-ával jó legyen a kapcsolatod (mert mindenki ugy sem fog kedvelnj, személyes tapasztalat). Koncentrálja továbbtanulásra, felvételi. Nemsokára új osztálytársakat kapsz, ha Gimiben nyitott vagy és jófej, nagyra fogják értékelni. Szerintem a menők nagy része bunkó és lenézi a nála ,,gyengébbeket" te ne akarj olyan lenni. Remélem segített :).
2015. aug. 24. 10:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Nyiss mindenki felé, legyél jóban mindenkivel! Ha valaki meg piszkálni próbálna szó nélkül csapjad állon, így legközelebb ink nem fog piszkálni, így megmaradsz a gyerek akit ismer mindenki de ne szólj be neki mert állon ver egyből :) tapasztalat! Pacsi
2015. aug. 24. 11:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Egyél meg egy nyestet.
2015. aug. 24. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:
61%

Istenem, tanulni általános iskolában XD

Soha nem tanultam mégis 4-es szintet tudtam hozni. Ahova szerettem volna simán felvettek (Szakközép), érettségim is 4-es szint lett és most megyek először OKJ-s rendszergazda szakra, majd egyetemet vagy főiskolát szeretnék megcélozni, esetleg, ha minden kötél szakad, akkor teljesen más irányba lépni és rendészeti szakközép, de ez már nagyon végső lépés lenne.

A titok annyi, hogy órákon oda kell figyelni és bőven elég az, nem kell rástresszelni semmire, dolgozatok előtt egyszer otthon átolvasod (ez már opcionális, én nagyon ritkán olvastam át még itthon is az anyagot) és kész.

Érettségit még a leghülyébbek is megszerzik...

2015. aug. 24. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!