Csak szerintem idegesítő ez a sok rettegő 9. -es?
Kb naponta írnak ki kérdést, hogy "Nagyon félek,hogy milyen lesz stb..."
De nem értem,miért aggódnak ennyire?Vagy ez itt a gyakorin minden évben megszokott Június és Szeptember között?
Jajj, mit nem értesz, mindenki izgul, ha új környezetbe kell kerülnie.
10.-es vagy? Gratulálok, sok empátia szorult beléd.
34N
Az előttem lévőknek igaza van!
Mindenkinek a szíve joga,hogy mit ír ki.
Ha meg nem érdekel a kérdés,akkor meg ne foglalkozz vele!
Nem azért,de az tényleg rossz mikor új közegbe kerülsz,és senkit se ismersz!Ők is azért írják ki,hogy nyugtassák őket,hogy nyugi minden rendben lesz!-.- Elég szánalmas gyerek lehetsz....
Egyetértek. És ha mindennel kapcsolatban reklamálnék, ami itt van, egész nap csak az menne. Szerintem sokkal gázabb, amikor valaki arról érdeklődik, ciki-e, amit hallgat vagy néz. Az új hogy miatti aggódásnak legalább van alapja. Tény, hogy nem börtönbe kerülnek, de azért eléggé a szerencsén múlik, milyen osztálytársaid lesznek. Főleg, mivel minden 2. kérdés arról szól, hogy valaki utálja az osztályát, és az minden 2. válasz, hogy nyugi, gimiben jobb lesz. Hát akkor persze, hogy nagyon reméli. Pláne, ha mondjuk gólyatáborba is kell mennie hirtelen 90 új emberrel. Nekem például kellett, ott ismertük meg az évfolyamunkat.
Szerintem az ember izgul. Én most leszek mesterszakos egyetemen. Már nem vagyok ideges, főleg, hogy eddig is oda jártam egyetemre, de akik más egyetemről jönnek át, írnak, hogy segítsek ebben-abban. És ez tök rendben van.
"Nem börtönbe kerülnek"
Ezt azért erősen vitatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!