11/30 anonim válasza:
Hát én rendszerint alszok. Mikor nem tudok aludni, akkor telefonozok. Mikor az sem megy akkor képregényt rajzolok,hogy mennyire szeretnék aludni.
12/30 anonim válasza:
Átnézem a leckét, beszélgetek a barátaimmal vagy csak nézek ki a fejemből.
14/30 anonim válasza:
Telefon, haverokkal beszélgetés
18/30 anonim válasza:
A lányom olvassa az éppen aktuális regényét. A telefonozásnak mi értelme van???
19/30 anonim válasza:
18. A regény olvasásnak mi értelme van? Az, hogy elfoglalja magát és ne unatkozzon, ugyanez a helyzet a telefonnal is.
20/30 anonim válasza:
18: Nekem is van ilyen sznob osztályársam, lehet a lányod az. Nem azzal van baj, hogy olvas, én is szoktam, csak abban a zajban én nem tudok odafigyelni, szeretek csendben elvonulni egy könyvvel. Kiakadni azon, hogy más mit csinál, miért jó? Nem mindegy? Tényleg nem a legjobb mindig a telefont nyomkodni, nem is ez tölti ki az időm nagy részét, de nincs sok jobb alternatíva. Visszatérve az osztálytársamra: mindig el van telve magától, hogy ő milyen okos és művelt, mert ő mindig olvas, ránk meg úgy néz, mintha mi lennénk az emberiség bukása. Mi is szoktunk olvasni, nem nagy cucc. Ja, ő meg tényleg okos, de nem tudom miért van így oda-vissza magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!