Ha egy lány meg akar pofozni, hogy védekezhetek?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy lány..Állandóan piszkál.Mindig beszól,hogy milyen böszme vagyok és megpróbál lejáratni mások elött.Meg elég szemét dolgokat csinált már.Egyszer azt mondtam rá,hogy egy k*va és akkor majdnem megpofozott.Nem szabad,hogy idén is ez legyen,még év elején jól a földbe kell döngölni.Ha elkezdek neki beszólogatni sértő dolgokat és meg akar majd pofozni,mit tehetek?Hiszen egy lányt akkor sem lehet megütni.2015. aug. 7. 19:50
11/12 anonim válasza:
Senki sem köteles eltűrni a pofonokat. Véd ki az ütést alkarral, majd meglátjuk, kinek lesz véraláfutás a kezén. Ne üss vissza csak védd ki, de úgy hogy fájjon neki.
12/12 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, sztem is nézd levegőnek, de ha még is meg akarna ütni, kapd el a csuklóját, és szorongasd meg kicsit. Amíg nem nyugszik le, addig el se engedd. Ha nem nyugszik meg, szorítsd meg annyira a csuklóját, h többé hozzádszólni se akarjon. Az sem baj ha letérdelteted. Érezze, h ilyen vékony csuklóval butaság verekedni, mert könnyen sérülés és sírás lesz a vége.. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!