4 hét múlva 9. -be kerülök, nem lesz ott senki. Nagyon Félek. Hogy illeszkedjek be 30 fiú közé?
30 fiú osztálytársam lesz és 3-an leszünk lányok. A 3/4-es suli drogozik. Mindig is beilleszkedési problémákkal küszködtem, Sehol nem fogadtak el. Óvodában egy barátom volt, de tőle eltiltották szóval egysem, elsőben is egy volt, de kiíratkoztam, 2.-tól 8-ig 4 barátnőm volt, abból egy maradt meg, a másik 3 eltűnt nem kivancsiak rám. Rettegek a középsulitól. 28.-án ismerkedős napom lesz velük, nagyon Félek hogy mindenki tök jól el lesz én meg nagy csendben fogok ott állni szélen. Mit mpndjak Nekik amikor meglátom őket? (egy embert sem ismerek) Első tanítási nap, hogy menjek be? Mit mondjak? Mit csinaljak ha nem lesz szabad ülőhely? Vagy ha eltevedek a suliban? 4 szintes. Nem tudom az osztfőm nevét sem...
Tanácstalan vagyok.
7-es, köszönöm szépen a tanácsot! Sokat segítettél! :)
Utolsó, hogy dűjjön' rád a meggyfa!
Kérdezd meg ez a 9. a/b/c, ha igen akkor sziasztok, xy vagyok.
Ha nem is tudsz bekapcsolódni témába, azért állj oda közéjük.
Ha ennyi fiú van, biztos lesz köztük aki majd beszélgetni szeretne veled. Elkezdhetsz érdeklődni is, hogy "Melyik osztályban leszünk?" ; "Te melyik suliból jöttél?" ; "Miért jöttél ebbe a suliba" stb.
kábé én is így vagyok csak én hetedikbe lépek 25 leszünk a fiu lány arányt nem tudom eddigi életemben 3 barátom volt 1 oviba 1 az utcánkba aki elköltözött és azóta nem beszél velem meg 1 a mostani.
tudom a kérdésre nem válaszoltam csak közöltem hogy nem csak te vagy igy. :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!