Miket vittetek a gólyatáborba? (Középsulis)
Figyelt kérdés
Most ballagtam és gólyatáborba megyek. De nem tudom hogy két napra mit vigyek. Ti mit vittetek?Alapvető dolgokat?2015. júl. 23. 07:09
1/8 anonim válasza:
Mi a francot kéne vigyél mégis 2 napra, SZERINTED?! Ruha, tisztálkodószer, kártya, zsebpénz, mobil.
2/8 anonim válasza:
Óvszert és piát minimum! Nálunk is kellett!
3/8 anonim válasza:
Én magamat se vittem el ,neked is ezt tanácsolom :) Semmi értelme a sok alkesz között fetrengeni és oltogatni egymást.
4/8 anonim válasza:
Életképtelen buta liba vagy. Van aki már 5 évesen tudja, hogy mit pakoljon a bőröndjébe egy 1 hetes nyaralásba, legalábbis régen volt. A mai degeneráció tagjai között ilyet nem találunk.
5/8 anonim válasza:
Nekem így volt (tavaly):
Alap: ruha, törcsi, neszeszer, töltő, mobil,pénztárca, bikini, smink...
Extra: mi is vittünk piát (bár mostanra ez alap)
Tanács: egy sport cipő legyen nálad :D meg ha vízparti gólyatábor akkor a szúnyogriasztó is jól jön :)
6/8 anonim válasza:
Én se akartam menni, de muszáj. :D Max megmondom, hogy az én szobámban nem alkoholizálnak és kösz, kihagyhatnak ebből és a hasonló idiótaságaikból. :)
Amúgy én is most gólyatáborozom, de nekem 5 nap lesz. :/
7/8 anonim válasza:
:oo jesszus emberek. Nálunk senki nem ivott meg gumi is csak max lufinyuszit hajtogatni kellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!