Fiúk! Ha egy új osztályba kerültök, milyen lányt szúrnátok ki először, aki felé közeledni próbálnátok?
"Kiáncsi vagyok, hogy mennyi esélye van mondjuk egy csendes strébernek egy bulizós "menő" lánnyal szemben."
Ez a fiútól függ. ha a fiú is a bulizós fajta, akkor nyilván azokban a körökben mozog, ha ő is a csendes stréber fajta, akkor nincs az az ég, hogy a bulizós menőcsajhoz menjen oda (még ha tetszik is neki).
Ne legyen se nyomi stréber, se partiállat csaj aki minden héten megdugatja magát idegenekkel. A köztes állapot inkább, ne legyen flegma (talán ez a legfontosabb), legyen igényes a kinézetére (az, hogy sportos vagy elegáns, az mind1), aztán fontos, hogy ne cigizzen, továbbá azért ne legyen segghülye, nem kell full ötösnek lennie, de azért ne is álljon bukás szélén mindenből.
19/F
Én "csendes stréber" voltam, de voltak "bulizós nagymenő lány barátaim".
Mondjuk a gimi után nem tartottuk a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!