Túlzásnak tartanad ezt az ajándékot?
36fős az osztályunk, 6000ft/fő lett beszedve a vizsgára,ballagási ajandekra osztályfőnöknek. Az összes tanár aki vizsgaztatott , vizsgabiztos egy cserepes zöld gazt kapott fejenként . Az ofonek 2osztálya van. A másiktol azt hiszem 65.000ftos fülbevalót kapott. Azt mondta szeretné a hozzá tartozó nyaklancot is medallal , úgyhogy majd megveszi magának. Kitalálta az osztályunk két tagja, hogy akkor azt kapja tőlünk , úgyhogy majd hármasban elmennek a tanárral es megveszik.... Ez normális? Ja, annak az ára is ott körül mozog...
Bár én amondo vagyok hogy egy nő ékszert kapjon a parjatol ... nem az osztalyatol ...es főleg nem 120.000ft értékben....
Én azokat az ajándékokat sosem értettem, amik nagy értékűek és az osztályfőnököknek adták.
Jó, persze adjanak neki valamit gesztusból, de az ember a munkáját végzi, a kötelességét.
Én biztos nem szállnék bele ilyen dologba, túl drága.
A volt osztályfőnökömnek mi 6000Ft-ért vettünk valamit, az még pont ideális, no de ez felett már...
Menj már!
Az nagyon sok,az meg,hogy "csak megjegyezte",hogy azt is szeretné majd,nagyon merész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!