Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Túlzásnak tartanad ezt az...

Túlzásnak tartanad ezt az ajándékot?

Figyelt kérdés

36fős az osztályunk, 6000ft/fő lett beszedve a vizsgára,ballagási ajandekra osztályfőnöknek. Az összes tanár aki vizsgaztatott , vizsgabiztos egy cserepes zöld gazt kapott fejenként . Az ofonek 2osztálya van. A másiktol azt hiszem 65.000ftos fülbevalót kapott. Azt mondta szeretné a hozzá tartozó nyaklancot is medallal , úgyhogy majd megveszi magának. Kitalálta az osztályunk két tagja, hogy akkor azt kapja tőlünk , úgyhogy majd hármasban elmennek a tanárral es megveszik.... Ez normális? Ja, annak az ára is ott körül mozog...

Bár én amondo vagyok hogy egy nő ékszert kapjon a parjatol ... nem az osztalyatol ...es főleg nem 120.000ft értékben....

2015. jún. 12. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azokat az ajándékokat sosem értettem, amik nagy értékűek és az osztályfőnököknek adták.

Jó, persze adjanak neki valamit gesztusból, de az ember a munkáját végzi, a kötelességét.

Én biztos nem szállnék bele ilyen dologba, túl drága.

A volt osztályfőnökömnek mi 6000Ft-ért vettünk valamit, az még pont ideális, no de ez felett már...

2015. jún. 12. 12:19
 2/2 opened paradise ***** válasza:

Menj már!

Az nagyon sok,az meg,hogy "csak megjegyezte",hogy azt is szeretné majd,nagyon merész :D

2015. jún. 12. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!