Miért nézem le a tanárokat?
Nagyon sokat képzelnek magukról! Lenézik az összes embert, aki kevesebbet tud a tantárgyukról, elhiteti hogy minden tanuló hülye csak ő az okos, pofára osztályoz, többnyire a magyartanárok, ha nem csinálod amit akar, fenyegetőzik, hogy megbuksz érettségin, az utcán meg egy szegény hiteles ember egy tanár, aki magasabb fizetésért tüntet, de meghuzza magát egy társaságban általában. Eleve a tanárok szerintem diákkorukban csúnya szemüveges 2-3as tanulók voltak, akiket csak tanárnak vettek fel, majd főiskola után dicsekednek hogy ők milyen okos értemiségiek...
Ez persze nem minden tanárra igaz, de a többségre igen!
Honnan tudod, annyi sok tanárt, és az életét ismered?
Vagy találkoztál tegyük azt 10 ilyen tanárral és általánosítasz?
Hát elég szar suliba járhatsz.
Vannak ilyen tanárok, akikre ráillik a jellemzésed, de sok rendes és normális tanár is van, akik pont az előbbiek ellentétei
Én viszont igazat adok neked. Általánostól a főiskoláig 90%-ban olyan tanárokkal találkoztam, akik teljesen alkalmatlanok a tanári pályára.
sajnos a tanárok nagy része a saját frusztrációját a diákokon vezeti le és totál érzelmi analfabéta.
és abban is igazad van, hogy rengeteg tanár pofára osztályoz. mondjuk az általánosan kijelentkező, h általában a lányokkal kivételeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!