Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nézem le a tanárokat?

Miért nézem le a tanárokat?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat képzelnek magukról! Lenézik az összes embert, aki kevesebbet tud a tantárgyukról, elhiteti hogy minden tanuló hülye csak ő az okos, pofára osztályoz, többnyire a magyartanárok, ha nem csinálod amit akar, fenyegetőzik, hogy megbuksz érettségin, az utcán meg egy szegény hiteles ember egy tanár, aki magasabb fizetésért tüntet, de meghuzza magát egy társaságban általában. Eleve a tanárok szerintem diákkorukban csúnya szemüveges 2-3as tanulók voltak, akiket csak tanárnak vettek fel, majd főiskola után dicsekednek hogy ők milyen okos értemiségiek...

Ez persze nem minden tanárra igaz, de a többségre igen!

2015. jún. 8. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, annyi sok tanárt, és az életét ismered?

Vagy találkoztál tegyük azt 10 ilyen tanárral és általánosítasz?

2015. jún. 8. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
hulyék a tanárok ,ezért nem tanulok
2015. jún. 8. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát elég szar suliba járhatsz.

Vannak ilyen tanárok, akikre ráillik a jellemzésed, de sok rendes és normális tanár is van, akik pont az előbbiek ellentétei

2015. jún. 8. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én volt tanárképző főiskolára jártam (bár más jellegű szakra), így vannak konkrét tapasztalataim. Igen, a magyar szakosok nagy része tényleg ritka ostoba csitri volt, akik később sem fognak megvilágosodni. A többiek sem voltak sokkal jobbak, összességében az a véleményem, hogy csak az megy tanárnak, akit vagy nem vettek fel egy jobb szakra, vagy úgy gondolja, egy tanárnak nem kell annyit dolgoznia, mint másoknak (és tekintve a sok iskolai szünetet, igazuk is van). De egyébként semmivel sem okosabbak, mint egy közgazdász vagy egy informatikus.
2015. jún. 9. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont igazat adok neked. Általánostól a főiskoláig 90%-ban olyan tanárokkal találkoztam, akik teljesen alkalmatlanok a tanári pályára.

sajnos a tanárok nagy része a saját frusztrációját a diákokon vezeti le és totál érzelmi analfabéta.

és abban is igazad van, hogy rengeteg tanár pofára osztályoz. mondjuk az általánosan kijelentkező, h általában a lányokkal kivételeznek.

2015. jún. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!