Egy tanárnőben hogy lehet ekkora gyűlölet? Ti is találkoztatok már hasonlóval?
Gyermeke van akit feltételezem hogy ellenünk nevel!
7 éves kisfia negatív,provokatív szavakkal illet engem mint szűlőt és gyermekeimet pl.hülye,boszorkány,sátánok stb.!Persze elengedem a fülem mellett mert mást nem tehetek.Az anyuka csak nevet ilyenkor ill. úgy tesz néha mintha megsem hallaná miket mond a kisfia!A fura az hogy vallásos keresztények!Ti mit tennétek a helyemben?
És akkor beleraktam a sót, de leégett a pörkölt. Miért?
Könyörgöm, ne a közepétől kezdd a sztorit hanem az elejétől!
CSupán nem vagyunk szimpatikussak számukra!
ŐK FELSŐBBRENDŰEK mi alsóbbrendűek!Ez az eleje a sztorinak.A megkülömböztetés tőlük ered!!!!!!!!!!!!!!!
És nem kell a lecsó szöveg!
De hol?
Szomszédok? Vagy a játszón? Vagy a suliban? A tanárnő a saját gyerekét is tanítja? Vagy ti mikor találkoztok a tanárnő gyerekével?
Ha az iskolában történik, akkor az igazgatóval beszélnék. Meg a többi szülővel is. Gondolom, nem kizárólag veletek ilyenek. Lehet, hogy a gyereknek valami értelmi problémája van.
Szomszéd!Már nem bírom tovább!
Tisztességre nevelem a gyerekeim és már nem tudom tovább tolerálni a tanárnő és gyermeke viselkedését!Egy tanárnőnek a magánéletben is példamutató emberként kellene viselkednie!
Ha keresztények akkor,hogy sátán azt nem igazán kéne,hogy kimondják.Egyik barátnőm és családja is keresztény.Egyszer poénból,nem tudtam,hogy ez náluk gáz. Mondtam,hogy jajj úgy nevetsz mint a sátán. Hallod amit kaptam..hogy mondhatsz ilyet,megtagadlak stb stb stb. Mondták,hogy az a szerencsém,hogy nem tudom annyira,hogy mi az a kereszténység,így elnézték nekem.
Mond azt,hogy Isten szemében a rágalmazás bűnnek számít!!
Meg vissza kapjátok még ezt!
Ha valóban keresztények akkor elfognak gondolkozni rajta szerintem.
Ja én is mindig ilyenekkel terrorizálom a keresztényeket.
"Ezért még a pokolra jutsz!"
"Te a Sátán küldötte vagy!"
Mindjárt meglepődik aztán bekussol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!