Szerintetek volt valami furcsa abban, hogy emiatt ráírtam egy évfolyamtársamra facebookon?
Figyelt kérdés
Nemsokára szóbeli érettségizek majd földrajzból, és némely tételek kidolgozásával gondjaim adódtak. Nem sokan érettségiznek földrajzból az évfolyamomból csak páran, szóval gondoltam ráírok az egyik ilyenre, de hát soha egy szót nem beszéltem még vele igazából. Facebookon is csak bejelöltük egymást ismerősnek és ennyi. Megkérdeztem tőle, hogy ha megvannak a földrajz tételek neki, át tudna-e küldeni néhányat, amiket nem tudok kidolgozni.
Erre még csak választ se kaptam napok óta, már nem is fogok valószínűleg.
Bunkó voltam szerintetek?
2015. jún. 6. 17:42
1/6 anonim válasza:
Nem voltál az. Én is megcsináltam volna és fel lennék háborodva, hogy bacott válaszolni.
2/6 anonim válasza:
Egyaltalan nem voltal bunko, es szerintem semmi fura nincsen ebben.
3/6 anonim válasza:
Nem voltál bunkó. Egyetemen sokszor lesz még ilyen, bár én se szoktam általában olyanoknak anyagot adni, akikkel soha egy szót sem beszéltem...
4/6 anonim válasza:
Nem bunkóság, szerintem nem akarja neked az övéit odaadni.
6/6 anonim válasza:
Hát van, aki nem facebookon él. Lehet nincsenek meg neki se. Vagy megvannak, de nem akarja átküldeni, mert sokat melózott vele. Mondjuk ajánlhattál volna cserébe valamit, más tételeket, vagy akármi, lehet több sikered lett volna. Nem kell túlpörögni se, az energiát, amit az ezen töprengésre pazarolsz, fordítsd a tételek kidolgozására. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!