Aki nevelő intézetben nevelkedett az tényleg nem viszi semmire?
Sajnálom azt a lányt, aki pedig tanár létére ilyet mond az menjen a p*csába! Ha szorgalmasan tanul, bármit elérhet! Tényleg nehezebb neki, ezért van szüksége támogatásra. Ilyenkor meg jön egy ilyen tuskó...!
Mondd meg neki: Nem az a fontos, hogy honnan jöttél, hanem az, hogy hová tartasz.
L,14
Örülök, hogy kirúgták.
Az ilyen egyáltalán nem tanárnak való, sőt, nem is való emberek közé, hanem max valami szalag mellé egy gyárba. Jól tettétek, hogy kiálltatok mellette, a tanár meg feldughatja magának a családját, ha valaki szorgalmas, az bármit elérhet egyedül is !
Remélem semelyik iskola nem fogja ezt a barmot többé felvenni, aztán akkor mutogathatja a családját, hogy mire vitte.
Ez az alak tipikusan olyan barom, aki utálja a gyerekeket, de gondolom máshová nem vették fel, így hát elment tanárnak. A jó Isten mentsen meg mindenkit az ilyenektől, én már rég eltiltottam volna a szakmájától. Nagyon kevés az olyan hely, ahol nézik, hogy kinek milyen családi háttere van, és még ott sem ez a meghatározó, szóval ez a tapló igencsak el van tévedve. A mi osztályunkban pl a polgármester fia volt. Ő is azt hitte, hogy senki sem buktathatja meg, mert ő a polgármester fia, de úgy megbuktatták, mint a fene.
Szívesen megkérdeztem volna ettől a paraszttól, hogy neki vajon milyen családi háttere van, hogy csak ilyen bunkó arrogáns tanárnak abszolút nem való taplóra futotta?
Hát, ez irtó bunkó dolog volt. Egy tanár biztosan nem mondhatna ilyeneket... Pláne ilyen stílusban...
---
Még akkor sem, ha amúgy igaza van sajnos. Épp a minap olvastam erről legutóbb egy cikket:
De ez már nagyon régóta így van. Például korábban OECD felmérések bizonyították, hogy a magyar iskolarendszer az egész világon(!) az egyik a legkevésbé hatékonyak közül. Legalábbis olyan szempontból, hogy nem képes felzárkóztatni egyáltalán a szegényebb sorból jövő diákokat, sőt, egyenesen tovább mélyíti a meglévő családi, társadalmi különbségeket. Szóval nem azt mondom, hogy rossz a magyar oktatás úgy, ahogy van. Vannak kifejezetten jó minőségű képzést adó iskolák jó tanárokkal, és akkor még nem is feltétlenül az elitgimnáziumokról beszélek. Ugyanakkor vannak komplett vidéki régiók, ahol csapnivaló színvonalon oktatják az amúgy is hátrányos helyzetből érkező gyerekeket.
És ez még akkor csak az egyik tényező a sok közül, ami oda vezet, hogy a szegényebb szülők gyermeke garantáltan közmunkásként végezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!