Lányok, mi a véleményetek arról ha egy fiú izzadt, suliban?
Tesióra után:elkerülhetetlen
Reggel:elviselhetetlen
amíg izzadt, addig nincs gond, mindenki leizzad a melegben
az viszont már gond ha büdös is, van egy csomó tisztálkodó eszköz, legyen ápolt
egy ápolatlan embernél nincs rosszabb
Undorító.
Az nem gond ha valaki megizzad, az viszont igen, hogy büdös.
Tesióra után elkerülhetetlen? Hol? Miért? Semmiből nem telik berakni a tornazsákba egy kis törölközőt és egy darab szappant, meg némi dezodort. Tesióra után 5 perc alatt meglehet mosakodni.
Tesióra után megértem, még ha nem is túl gusztusos... mert tényleg az van gimiben, hogy van 20 perc szünet, az már egyből 15 sok helyen, mert a tornatanár tesz a csengőre, és jobb esetben 15, rosszabb esetben 30 emberre van 2 zuhanyfülke meg egy mosdó... és a hülye szervezés miatt ritkán esik az utolsó órára a tesi.
Más egyéb esetben undorító, kiábrándító. Én is elég izzadós típus vagyok, de még gagyibb dezodorral is a maximum az a hónaljfolt volt, de nem volt átázva az egész felsőm, és pláne nem volt büdös...
Esetleg nem lehet névtelen levelet küldeni neki?
Ha meg te vagy az, akkor minőségibb dezodort kellene venni, vagy elmenni bőrgyógyászhoz.
Csak azért lepontozol mert nálatok 2 mosdó van?
Eddig ahány iskolában megfordultam minimum 2 zuhany és 4-6 mosdókagyló volt a az öltözőhöz tartozó fürdőkben.
Ha meg ez nincs akkor veszek babatörlőkendőt és megtörlöm magam.
De lehet csak a lányok gondolkoznak így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!