Ennyire zavaró hogy lóbolond vagyok?
Szerintem elég sokan vannak, akik nem preferálják, ha a beszélgetőpartnerük kizárólag a lovakról tud, akar és hajlandó csevegni. Mikor látod, érzékeled, hogy a lovak nem érdeklik az illetőt, fogd vissza magad. Keress hozzád hasonló embereket.
Az osztálytársad pedig éretlen, gyerekes, ne foglalkozz vele. Adj neki frappáns válaszokat, légy kreatív, ha nem hagyja abba a piszkálódást. Ne mutasd ki, hogy a viselkedésével megbánt, jó magasról tegyél a véleményre, egyszer úgyis meg fogja unni a szánalmas kis játékait. :)
Most őszintén, nem biztos, hogy csak a lovakról beszél... nekem volt lókedvelő évfolyamtársam, csomó mindenről lehetett vele beszélni, de lehetett tudni, hogy szereti a lovakat - nyilván bemutatkozásnál elmondta, hogy lovagol, néha beszélgetéskor megemlítette a lovát, ennyi, volt, amikor vmi randomról a lovak jutottak az eszébe... de közben irodalomról, filmekről, hajókról, repülőkről simán el lehetett vele beszélni. Csak hát szeretnek az emberek vmit keresni, amivel lehet froclizni a másikat, őt is tréfálták ilyesmikkel. Ez van.
Amúgy az tényleg ciki, ha tényleg csak a lovakról lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!