Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt már, hogy bepiáltál a...

Volt már, hogy bepiáltál a suliban?

Figyelt kérdés
Hogy történt?

2015. máj. 25. 16:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem erre miért vagytok büszkék...
2015. máj. 28. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert jó buli, azért.

Én pl mais sörözés után ültem be matekra...

2015. máj. 28. 21:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja, nagyon menő... 10 év múlva se így gondolnád.
2015. máj. 28. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy menő. Csak azt, hogy jó. Az ilyenek nélkűl unalmas lenne az élet...
2015. máj. 28. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem soha semmit nem engedtek a szüleim, mindenre csak azt a választ kaptam, hogy nem, úgyhogy a személyiségem ehhez mérten visszafogott, nem csináltam annyi hülyeséget, amennyit egy korombeli csinált akkoriban, pedig szerettem volna én is több mindent kipróbálni, meg biztosan nyitottabb lennék most. Lassan 5 éve volt az én esetem, elmúltam húsz éves, és így 5 év távlatából sem bánom, hogy ittam a suliban, sőt tudod mit, újabb 5 év elteltével sem fogom bánni, mert jó buli volt. Ettől nem vagyok rossz ember, meg nem is szégyellem magam miatta.

Ha már itt tartunk, az sem jobb, ha osztálykiránduláson a kísérő tanárok a medencében masszírozgatják egymást és részegen k urvázzák a tanítványaikat...

2015. máj. 28. 22:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom. Én is ittam, de én nem vagyok rá büszke, pedig még nem is telt el olyan sok idő, még mindig gimis vagyok. De valahogy ez gáz. Piálni buliban van értelme, attól senki nem lesz jobb arc, ha a suliban iszik, Mondjuk én nem is azért csináltam, de az már más kérdés.
2015. máj. 29. 07:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem erre miért vagytok büszkék...

Azért, kérdező, mert minden életkort meg kell élni. Gyermekként játszani kell, fiatalként hülyeségeket csinálni. Ez az élet rendje. Később, bölcs öregként meg sziszegni, hogy jaj, ezek a mai fiatalok. :-))

Mellesleg 56 éves vagyok, és eltekintve azoktól a borzongásoktól, amiket a túlzó, életveszélyes hülyeségeim emléke kelt bennem, nagyon is szívesen emlékszem a sok ökörségre. Tudod, az újságolvasós vasárnap délutánok sohasem fognak megmaradni emlékként, csak a bevállalós, vagány tetteid.

2015. máj. 29. 07:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Én sem azért csináltam, hogy jobb arc legyek. Nem én voltam a legmenőbb, nem is akartam az lenni. Jóban voltam mindenkivel, szóval nálam nem volt téma, hogy emiatt csinálnék bármit is. Szerintem itt senki nem úgy írt, hogy büszke rá, inkább csak hogy szívesen visszaemlékszünk rá, mert tényleg jó buli volt, és nem kell szerintem emiatt szégyenkezni. Meg gondolom senki sem azt csinálja, hogy minden ismerősének elmondja, hogy mekkora királyság volt 10 éve, mikor ittam a suliban, csak mivel feltetted a kérdést, mi leírjuk, hogy igen, volt ilyen is.
2015. máj. 29. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:

a suliban ivás az szerintem is gáz... de nekünk a buszmegálló mellett van egy kis borozó, ami már a törzshelyünk lett és mindig tudják, hogy 7:40kor jövünk a szokásos napi kisfröccsért :D odaadjuk spanommal az 50-50 forintot érte, leülünk egy asztalhoz aztán egy 50ig beszélgetünk meg iszogatunk, és 55re bent vagyunk a susuban :D

mikor még nem voltunk nagykorúak és féltünk, hogy nem adják ki akkor vittünk néha be piát suliba és azt fogyasztottuk órán, de így utólag ez marhaság volt belátom

2015. máj. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!