Szerintetek én stréber vagyok ezek alapján?
14 éves 8.osztályos fiú vagyok
Kitűnő tanuló vagyok minden tantárgyból,elég sok időt fordítok a tanulásra délután és hétvégén is.
A tanárokkal elég jóban vagyok,szoktam velük beszélgetni mert hasonló a gondolkodásmódjuk mint nekem.Ha valaki megszegi a szabályokat akkor szólok a tanárnak,szerintem ez természetes.
Az osztálytársaim folyton szivatnak engem és csúfolnak azzal,hogy stréber vagyok és elég kultúrálatlanok.
De a tanárok mellettem állnak és kitűnő tanuló vagyok.Szerintem ez a legfontosabb.Kit érdekel ha ezek az ecsetfejű prolik utálnak engem?????Mit gondoltok?
Köszönöm a két választ!
Igazából én nem akarok bevágódni közéjük,legalább én vinni fogom az életben valamire és ahogy mondtad ők meg majd segélyekből fognak élni ha csak a drog el nem viszi őket.
Most is kicsit félénk vagyok ahogy mindig is voltam de ha kell megvédem magam és a komolyabb beszólásokat elmondom a tanárnak.
Pl.volt,hogy egyik órán az osztály egyik nagymenője/rosszfiúja elővette a telefonját és azt nyomkodta én meg szóltam a tanárnak erre ő azt mondta rám,hogy "vamzer csicska" meg amúgy az osztálytársaim közül a menő fiúk dohányoznak is.
Mindegy a lényeg,hogy már csak 3 hetet kell kibírnom aztán úgy is megyek tovább tanulni egy olyan színvonalas gimnáziumban ahol nem a páwák lesznek a menők,de még csak nem is lesznek ott.
arra azért ügyelj, hogy a való életben az érvényesüléshez sokkal több kell mint egy színötös bizonyítvány. Járj nyitott szemmel, ismerkedj a világgal, ne öntse el a fejedet már 14 évesen a beképzelt lila gőz amit az ötös bizi okoz. Pórul fogsz járni később!
Üdv, egy ex-kitűnő
" olyan színvonalas gimnáziumban ahol nem a páwák lesznek a menők,de még csak nem is lesznek ott."
Dehogynem....
Kedves utolsó előtti válaszoló!
Azért köszönöm és a válaszodat és jó is volt,de attól tartok te nem látod át annyira ezt a helyzetet,,persze nem a te hibád én nem írtam le részletesebben az egészet.
Én nem is szeretném igazából annyira,hogy megkedveljenek mint mondtam nem akarok bevágódni közéjük és hát elég kultúrálatlanok:állandóan végig beszélgetik az egész órát,visszaszólnak a tanárnak,nagyon verekedősek és mindig balhét csinálnak és ráadásul dohányoznak is.
Az osztályból 10 fiú és 7 lány van összesen(velem együtt 10 fiú)
A fiúk közül a 9-ből 4-eléggé problémásak és ők a legmenőbbek az iskolában ők azok akik dohányoznak,de a többiek is kipróbálták már.
A legproblémásabb diák ha megtudnád te is,hogy milyen szinte biztos vagyok benne,hogy velem értenél egyet..
Az összes fiú igazából ilyen páwa-nagymenő-keménycsávó,
az osztályból a legtöbben 2-3-as tanulók,a 4 menő pedig csak 1-2-es,közülük is a legmenőbb aki egyben a legproblémásabb diák ő pedig 4 tantárgyból áll bukásra ez a gyerek komolyan mondom úgy képzeli el az iskolát mint ha valami gettó lenne,teljesen úgy beszélt mint egy "gengszter" pl.használt ilyen szlengeket,hogy vamzer,sinter stb. valamint ő már füvezett is és már részeg is volt egyszer amikor a többi hawerja náluk volt.14 éves még csak és már volt részeg hát rohadt menő.. és az a szomorú,hogy az iskolában őt menőek gondolják.
Ez a gyerek amúgy már sok faluban volt iskolában két helyről is kirugták őt a viselkedése miatt,ráadásul a családja sem éppen dolgos,elég antiszociálisok.
Ez a gyerek kb.úgy viselkedett mint egy gettótöltelék állandóan azzal menőzött,hogy neki van hawerja Ózdon és mindig azzal menőzött,hogy menjük el a nyókerbe az milyen keméy hely stb.
Az osztályomban a lányok pedig kivétel nélkül pláza p**sák és természetesen a rosszfiúkra és a páwákra buknak.
Annyit még,hogy az osztálytársaim körében a menő zenék:Curtis,Majka Wanted-Razo,Mr Busta,Essem,Mr Missh és hasonló borzalmas rappek jobban mondva olyanok melyek csak a kábítószerekről,keménykedésről,prostituáltakról gengszterségről szólnak.
Meg ott van még a Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest,egyszer az egyik menő az osztályból bénának hívott,mert nem nézem az Éjjel-Nappal-Budapestet.
Én mindig utáltam ezeket a menő dolgokat én a tanulással foglalkoztam és a törtélem érdekelt/érdekel nagyon és mindig lenéztek és mondták rám,hogy stréber vagyok és,hogy miért nem próbálom ki a cigarettát.
Persze a tanárok kedvelnek,mondhatni,hogy én vagyok a kedvencük,mert szorgalmas jó tanuló és fegyelmezett,csendes vagyok.
Csak hát a tanárok nem sok mindent tehetnek,de azért megteszik ami tőlük telik a fegyelem érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!