Ha tudom egy osztálytársamról, hogy drogozik, hogyan tudom őt "felnyomni" az igazgatóhelyettesnél?
Figyelt kérdés
Nagyon bunkó gyerek, jobb lenne az osztálynak nélküle. De rajtam kívül ezt senki nem merné megtenni. Hogyan tudom őt beárulni, úgy hogy ne derüljön ki, hogy én árultam be? Nem akarom, hogy ezért kiközösítsenek. És azt sem tudom, hogy az igh. hinne-e nekem. Sok mindenkinek beszól, megalázza őket, ideje továbbállni. Mit tehetnék?2015. máj. 14. 15:19
1/5 anonim válasza:
Sehogyan. Én is drogoztam anno, egyik tanárt sem zavarta. Sőt.. voltak olyanok, akikkel egy szórakozóhelyre jártam. Ezért senkit nem fognak kirúgni, mert drogozik.
2/5 anonim válasza:
Különben meg ha az egész osztálynak unszimpatikus a gyerek,akkor miért nem oltjátok le, hogy viselkedjen normálisan? Nem hiszem el, hogy 1 ember 20-at a sarokba ültet. Vagy ilyen murugya osztály vagytok?
3/5 anonim válasza:
De, kirúghatják mert drogozik, mivel a drog birtoklás bűncselekmény.
Meg kell beszélni kedvesen a igazgató helyettessel, hogy mi aggaszt és lépéseket fog tenni az ügy érdekében, felkeresheti a szüleit.
4/5 anonim válasza:
Mondjatok meg neki,hogy vegyen vissza, vagy szolni fogtok. Ha nem hasznal,kedvesen meg kell beszelni az ig.helyesttessel. Milyen drogot hasznal?
5/5 anonim válasza:
A rendőrségen kell feljelentést tenni, nem az igazgatónál. Emiatt nem is tudja kirúgni, ha nincs rendőrségi vizsgálat ahol a vád bizonyítást nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!