Ez igaz, hogy a cigány gyerekek piszkálják/megalázzák a magyar gyerekeket?
Nálunk is ez ment régen, a r***dt cigányok elvertek minket, mindig elvették a pénzünket, aztán 10.osztályban jött egy új gyerek, ilyen skinhead típus, akkor kezdett megváltozni minden, gyűjtött maga mellé pár embert és elkezdték verni a cigányokat, mostanra 11.osztály azt értük el, hogy a cigányok egy szót se mernek szólni, sokuk elment másik suliba, amikor én is beálltam a skinhead srác mellé, pár cigány megfélemlítette a családomat, meg betörték a faterom kocsijának az ablakát, aznap elmentünk pár osztálytársammal + apámmal meg pár haverjával a putriba és ,,beszélgettünk'' velük :)
Azóta minket békén hagynak, viszont szegény öreg néniket meg a kicsiket bánják, viszont ha mi ott vagyunk akkor ,,nagyon kedvesek'' :D
Van is egy ilyen történetem: Reggel mentem a suliba, 2 cigány piszkált egy lányt ( magyart), amikor meglátták, hogy arra felé megyek, akkor gyorsan elmentek :D ( pedig én életemben egyszer verekedtem, csak hát a skinhead srác mellett lett egy kis hírnevem), tehát nálunk a faluba hál istennek nem annyira durva a helyzet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!