Ti hánytatok már az osztályteremben óra alatt? Hogy kezelte a tanár? Mit szóltak az osztálytársak?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 11:17
1/7 anonim válasza:
Még nem,de többször vagyok rosszul,de nem mutatom ki
2/7 anonim válasza:
Egyszer majdnem, de sikerült utolsó pillanatban kirohannom, mielőtt szóltam volna hogy gond van (jelentkeztem, de nem reagált.) Kiszaladtam de a wcig nem értem el. Utána felmostam a folyosót... Tanár kijött, nem szólt semmit, max hogy jobban vagyok e. Aranyos tanárnő volt, de ennek már több éve.. Ja és asszem hetedikes voltam.
4/7 anonim válasza:
Nem, de kellett már hirtelen kiszaladnom, szólni már nem volt időm, erőm. Asszem 8.-os voltam. A tanár rendes volt, megkérdezte, hogy vagyok, szeretnék-e hazamenni. Az osztálytársak közül volt egy-kettő, akik elkezdtek viccelődni azzal, hogy biztos terhes vagyok, de beszóltam nekik, hogy nyilván szeplőtelenül megfogantam, mint Mária. Szerintem nem értették, csak meglepődtek, hogy milyen ingerülten szólok vissza és befogták.
5/7 anonim válasza:
Egy hosszú utazás elején hánytam bele a buszba. Kérdőre vontak, hogy miért nem szóltam, hogy álljunk meg (kis országúton nem lehet csak úgy megállni egy busszal, továbbá az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy csak nem...), a buszvezető rámförmedt, hogy azonnal takarítsam ki a hányást, a többiek pedig undorodva elfordultak.
Rendkívül kellemes élmény volt.
6/7 anonim válasza:
Nem, de én is voltam már rosszul:) De hogy jön ide Erzsébet királynő, mint kulcsszó?
7/7 anonim válasza:
Igen egyszer Éneken amikor Liszt Ferencet hallgattunk🤣🤣🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!