Melyik az a tantargy amit a legtobb gyerek szeret &mi az amit nem?
Hát ez embertől függ,ki mi foglalkoztat
de biztos hogy nem a: fizika,matek,kémia a kedvenc tantárgy.
Szerintem:rajz,énekóra
Amiket imádok: Kémia, matek, fizika
És utálom: Történelem, irodalom, rajz, földrajz(mondjuk ezt csak a tanár miatt), munkavédelem
17/l
Kedvenc: rajz, irodalom
utálom: kémia,fizika :)
Kedvenc tantárgyam:Fizika,Földrajz
és szerintem a legfontosabbak is az élethez.
Utálom: Angol,Matek
Egyénenként változik
Én utáltam a fizikát, törit és az angolt
Imádtam a matekot
Utálom:matek
szeretem:irodalom,töri,rajz
Én a kémiát és a matekot (bár ennek csak bizonyos részeit) szeretem, a humán tárgyakról annyit, hogy nálam itt csak a baj van velük...habár jeles vagyok belőlük, (rohadtul) utálom az összeset (többek közt az ezeket a tárgyakat tanító tanárok személye miatt, meg amúgy se érdekesek, de ez persze csak egy álláspont, amivel nem ért egyet mindenki:)), de a többség szerintem pont ezeket szereti, mert például a történelmet seggelni (bocs) kell.
Habár a saját osztályomban azt vettem észre (7. évf.), hogy a nyelvtan és a matek okoz gondot (na igen, van olyan is, aki csak nyelvtanból áll bukásra, de olyan is, aki mindkettőből), ja, meg egyeseknek az irodalom is, mert lusták megtanulni egy-egy verset (itt egyes jár azért, ha nem tanulja meg valaki, csak leírtam, mert ez is megint sok helyen eltér a nálunk érvényben lévő rendszertől), félévkor pedig a matektanárunk jóindulata miatt nem bukott senki.
Ezt a témát még feszegethetném, de csak annyit: 7.-ben 2-est szerezni eléggé... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!