Etikus dolog egy iskolában nem elengedni egy pedagógust a saját gyereke ballagására épp a ballagásra mint okra hivatkozva?
A történet szimpla: egy pedagógus aki végzős osztályfőnök és akinek ballag az osztálya. Csakhogy a pedagógusnak van gyereke aki épp szintén végzős és szintén ballag egy másik iskolában. Hát ilyen a véletlen, ott is épp 30-án van a ballagás, ráadásul épp délután. Éppúgy mint a pedagógusunk munkahelyén. A pedagógus jelzi hogy ballag a gyereke és nem tud ott lenni a saját iskolája ballagásán.
Erre mondják neki hogy nem mehet el, maradnia kell.
????
Pedagógusunk közli hogy akkor szabit vesz ki arra a napra ha másképp nem megy.
Válasz: nem mehet szabira a szabik kötött rendben mennek, majd nyárom mehet addig nem.
???
És ha családi magánéleti ok van ami nem tűr halasztást(akár ballagás,de akár egy temetés)?
Nem érdekel senkit akkor is ott kell lennie.
És ez ép egy iskolában esik meg.
Nem mehet el egy tanár a gyereke ballagására. (Persze úgyis el fog menni…. Sajnos épp lázas lesz pont aznap. Amilyen az adj isten olyan a ….)
Ehhez szóljunk hozzá!
Én is ismerek BME-s mérnököket az egyik a férjem közülük és én emlékszem mikor koleszos volt és néha bementem hozzá.
És én még azt hittem egyetemista csoporttársaim sokat isznak buliznak. Ugyan. Szánalmas kezdők voltunk a mérnökökhöz képest.
Mondjuk józanul egy egyetemet se lehet végigtolni.
Hát madárkém csodálkozol?
Hiszen elhangzott az egyik helyi mindentudó atyaúristen szájából magából: tipikus bölcsész vagyok aki pia drog stb.
Hát egy ilyen embertől mást mit vársz?
Egy drogostól?
"Kérdező, annyira furcsán reagálsz mindenre."
"hmm nem tudom, miért utálják ennyire a bölcsészeket (én is az vagyok):P"
Mert mondjuk 8 éven át a hét öt napján szopattok minket teljesen értelmetlen baromságokkal? A nyelvnek még úgy lenne értelme, de tanítani már nem tudjátok csak magoltatni. A magyar egy vicc, totálisan önkényesen összeválogatott írók kupaca, agyonerőltetett verselemzés, nyelvtan a helyesírást leszámítva úgy baromság ahogy van... és még lehetne sorolni. Történelem, ha mesekönyvet akarok olvasni akkor a Tűz és jég dala izgibb. Egyébként pedig ha kíváncsi vagyok valami eseményre, akkor ott az internet.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem egyetlen szakmában sincs annyi liberális, mint a bölcsészek között. Ez bőven elég ok, az utálatra.
Mondom én: meg kell szüntetni a bölcsészképzést. Volt már ilyen ország és kultúra a történelemnben bőven ahol a humán műveltségű embereket irtották! De apukám azért vigyázzunk! Mert ha beindul a szecska hamar bővülhet a kör! És már nem csak a bölcsészek kerülnek bele, hanem egyéb értelmiségi is, majd köv lépésként bárki akinek könyv van a kezében és gondolkodni mer. Ld vörös khmerek Kambodzsa. Lehet ilyen játékot is játszani, de akkor egy mérnökember is munkatáborban majd tömegsírvan találhatja ám magát!
Agyatlan segghülye idióták gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!