FujikoYokoshichan kérdése:
Mit tegyek hogy "legyőzzem"?
Figyelt kérdés
Azzal fordulnék hozzátok,hogy nagyon lámpa lázas vagyok.
Van tehetségem a művészethez (rajz,ének,írás)Ének tanárom nagyon leszídot,mert elvíleg jó hangom van csak nagyon ízgulok és pokol lesz az egész.Minden éneklésnél görcsölök és az ossztálytársaimtól félek.mi tehetnék az ellen hogy ne féljek minden egyes ének óra elött?magamnak szépen tudok énekelni meg a tanáromnak közöségbe nem .Mit tegyeK?
2015. ápr. 19. 21:32
1/5 A kérdező kommentje:
És már depressziós lettem az osztálytársaim miatt ,mert csúfolnak (emo,menyek sírni a sarokbastb..)
2015. ápr. 19. 21:34
2/5 anonim válasza:
Az a probléma ezzel,hogy ha valakit lenéznek,csúfolnak,az nagyon nehezen,vagy egyáltalán nem tud változtatni a helyzetén.Iskolaváltás oldhatná meg legjobban a helyzetedet,vagy ha ezt nem szeretnéd,akkor vagy beszürkülsz,vagy küzdessz azért,hogy ne nézzenek le.Utóbbi nehezebb,abban nem tudok tanácsot adni,sajnos.Én beszürkültem,ez az út valahogy nekem járhatóbbnak bizonyult.
3/5 anonim válasza:
Énektanároddal beszéld meg, hogy lámpalázas vagy, de érdekelne az éneklés, és hogy mondjuk suli után nem-e foglalkozna veled, mert órán nem érzed jól magad. Ha normális megérti, ha nem, akkor keress másik énektanárt.
4/5 anonim válasza:
Ja elég fáradt vagyok, közben értelmeztem a helyzetet. Gondolom nincs önbizalmad, lehet barátaid se, nem tudom. Hogy mások előtt merj énekelni pl., ahhoz az kell, hogy addig gyakorolsz, míg saját magad szerint is jól megy. Ha valami jól megy és pozitív élményeket szerzel, nő majd az önbizalmad is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és van két barátom bár néha nem tudom
2015. ápr. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!