Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minek örülne béke képen egy...

Minek örülne béke képen egy matektanárnő? mert soha nem akartam neki rosszat

Figyelt kérdés
És mert lehet többet nem látjuk egymást,és rossz lenne így elmenni

2015. márc. 21. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy tábla csokinál nagyobb dologra ne gondolj, a legjobban annak fog örülni, ha elé állsz és bocsánatot kérsz azért a rossz dologért.
2015. márc. 21. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom,terveztem is,de legutóbb olyan ideges volt hogy megijedtem tőle,és elmentem az órájáról
2015. márc. 21. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egyszerűen kérj tőle bocsánatot. Ha ajándékot is viszel az nagyon rosszul is elsülhet.
2015. márc. 23. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
miért? talán hozzám vágja?
2015. márc. 25. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vágja hozzád! Csak úgy tűnhet, mintha "le akarod fizetni". Ezt saját tapasztalatból mondom.
2015. márc. 26. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
*akarnád
2015. márc. 26. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Én "LEFÜZETNI" én soha az életemben nem nyaliztam senkinek, soha ,és mindig önmagamat adtam,nem azért akarok neki csokit venni mert ötöst -akarok matekból,hanem mert megbántottam semmi másért.
2015. márc. 26. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nyugi. Nem azt mondtam, hogy nyalizni akarsz. Ez fel sem merült bennem, már csak azért sem, mert nem te mondtad, hogy csokit akarsz neki adni, hanem valaki ezt tanácsolta. Csak annyit mondtam, hogy ez mások (lehet, hogy a tanárod) szemében lefizetésnek minősül. Ezt én saját keserű tapasztalatból mondom. Volt nekem is egy hasonló esetem és senkinek nem kívánnám azt, amit én átéltem.
2015. márc. 26. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Írd ki neki cdre a kockaéder számait, plusz belga matek száma!
2015. ápr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!