Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek? (CUKI FIÚ VESZÉLY! )

Cseny kérdése:

Mit tegyek? (CUKI FIÚ VESZÉLY! )

Figyelt kérdés

Az isiben van egy nagyon cuki fiú és ma hozott egy napszemüveget, aztán rámkacsintott miközben levette... Én elpirultam, ő megfogta a pofim(xD) És azt mondta :jujj elpirult de kis édes!:D

Mit tegyek hogy ne piruljak el? Gondoljak valami undorító személyre?vagy csak húzzam el a csíkot? Én már nem tudom :'$ :( Tudtok ajánlani valami ötletet azellen hogy ne legyen több ilyen? :) A válaszokat előre is köszönöm!!! ;)

#fiú #elpirulás #talán szerelem?
2015. márc. 20. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Most nem értelek :D az a baj hogy a szerinted cuki srác azt mondta neked hogy de édes? :D miért baj ha elpirulsz?

Ha annyira zavar rakj magadra púdert :D

2015. márc. 20. 22:19
 2/4 anonim válasza:
Ennek miköze a tanfolyamokhoz és az oktatáshoz?
2015. márc. 20. 22:25
 3/4 anonim válasza:
Akkor te is ugyan olyan vagy mint nővérem csak annyi különbséggel hogy ő is piros volt ha már a legjobb barátnője hozzá ért
2015. márc. 22. 01:32
 4/4 anonim válasza:
Ez tényleg cuki,de sajnos nem nagyon lehet szerintem visszatartani ,hogy ne pirulj el.
2015. ápr. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!