Tudnátok tanácsot adni ebben a helyzetben? (és ha ennek
az okát is megtippelnétek annak is örülnék)
Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy van az osztályban egy lotyó külsejű és viselkedésű,nagy szájú lány. Minden fiúnak kelleti magát (le is fekszik sokszor velük) és azt hiszi magáról,hogy szép. Nincsenek jó jegyei,mi több,rémesek! Folyton lóg és a hozzá hasonló személyiségű barátnőjével lófrál a folyosón. Mostanában egyre többször szólnak be nekem,de különösen ő,és a barátnője csak vele együtt röhög rajtam és helyesel. Én (sajnos) az osztályban a legjobb tanuló vagyok,egész jól kijövök mindenkivel,csak kicsit félénk a természetem. Egyszerűen nem bírok tőlük egy órát,folyton sipítoznak,röhögnek és semmit nem lehet hallani,ha meg másnak egy hangosabb szava van,akkor ők rögtön rászólnak. Itt igazából az lenne a lényeg,hogy mit tegyek ellenük? Mert ez már elég régóta tart...és a másik,hogy miért csinálják ezt? (A szüleim azt mondták,hogy ne szóljak az osztályfőnökömnek,mert,hogy akkor én milyen "hangalelkű" vagyok...) Szerintetek mit kéne csinálnom?
Szerintem nem rajtad nevetnek,ezt is félreértheted,pucér képeket küld?ruha nélkül? Persze nyilvàn ezt is beképzelheted
2015. márc. 18. 19:51
12/14 anonim válasza:
Ha valaki pudert hasznàl az tudod azért van mert túl fehér lehet a bőre pl.nekem is a kihivó ruha hát arra mèg te magad se tudod mi az,és pucér kép nah ez már röhej mibe fogadok hogy csak egy szép ruha volt rajta, amit te nagyban felnagyitottàl tapsold meg magad
2015. márc. 18. 19:59
13/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kérdező alapozóra vagy púderre gondolt, mikor lotyó külsőt írt. Csak mert valaki csendes és jótanuló, az nem egyenlő azzal, hogy retardált vagy nincs tisztában a női szépségápolás alapjaival. Viszont becsülöm a látnoki képességeidet, hogy ennyire tudod, mit visel a két "lotyólány". Félre ne érts, nem vagyok prüd, de a dekoltált ruháknak megvan a helye, és az nem az iskola. Tanítottam olyan helyen, ahol az egyik lánnyal kapcsolatban férfi és nő tanárok egyaránt jelezték az osztályfőnöknek, hogy állandóan kinn van a melle, és ugyan bírja már rá, hogy vegyen fel egy garbót. Lényeg a lényeg: miért nézed hülyének a kérdezőt, és hazudtolod meg minden szavát, csak mert egy visszafogott, csendes típus? Akkor már nem is lehet igaza?
2015. márc. 19. 08:54
14/14 anonim válasza:
Én meg azt mondom hogy ne az öltözködés alapján ítéld meg az embert,mert súllyós ráfázhatsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!