Van egy lánybarátom nagyon jóba vagyunk mondtam neki h én majd meglepem valamivel (többi lent)?!
Figyelt kérdés
Én egy csokira gondoltam de ő mondta hogy őt nem nagyon szokták meglepni ...mit adjak neki ami komolyabb egy csokinál...
Megjegyzem félig jártunk...ő többet akart mint barátság és hát így lettünk nagyon jóba ...azóta van barátja ..gondolkoztam azon hogy megcsókolom de neki ez rosszul esne a barátja miatt...szerintetek??
2015. márc. 11. 08:05
1/10 anonim válasza:
Karkötő, nyaklánc, fülbevaló, csat, parfüm. Ezek tuti hogy jók. Szerintem ő téged csak barátnak néz, Mostmár ha már van paina
3/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom az ízlését vagyis ő nem olyan mint a többi lány köszi esetleg még valami mert ezek olyanok amiket a pasija venne neki...
2015. márc. 11. 08:49
4/10 anonim válasza:
Legfeljebb valami ruha, vagy ha van elég sok pénzed vehetsz neki valami egyedi ajándékot amiről gondolod hogy a pasi nem fogja megvenni neki. Virágcsokor is nagyon szép ajándék, esetleg egy állat?
5/10 anonim válasza:
Az állat alatt cicát, kutyust, aranyhalat vagy gekkót értek
6/10 anonim válasza:
Nézd meg a facenbookon mit szeret,ha az ismerösöd láthatod
7/10 anonim válasza:
Jézusom, állatot nehogy vegyél neki :D
Ha van pasija, ne vegyél neki semmi nagy, drága, különleges ajándékot, az nem a dolgod, hanem a fiújáé. Bár azt sem értem, hogy mit akartok egymástól, ha neki már van barátja. Inkább keress egy szingli lányt, sokkal fairebb, mint egy foglalt csajra hajtani.
8/10 A kérdező kommentje:
Ő ez a gamer lány wow on tolja még valami??
2015. márc. 11. 09:09
9/10 anonim válasza:
"Gamer" ? Mondom nézd meg a facebookját
10/10 anonim válasza:
1 éves wow előfizetés, vagy mond meg neki, hogy a wow jelen pillanat borzalmas ezért vedd meg neki a gw2-őt. Majd ha újra normális lesz a wow vissza megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!