Ha gyenge drogot használok, (csak mert depressziós vagyok) a suliban észrevehetik a reakcióimból? és kirúghatnak? Egy 18 lány
Kardiológiai kezelés lesz a vége!
Honnan tudom? ...tudom. :/
A kardiológia nagyon összefügg a depresszióval és a gyógyszerekkel/kábító hatású szerekkel.
Egyébként az ideírt válaszok a drogokról, és a legális drogok (xanax) kb 99%-a szájhagyomány úján terjedt proli baromság
Szerintem rengeteg sport! És pszichológus! A futás alatt
kitisztul az agyad. Én már nyugdíjas vagyok, de bár mi problémám van, felkapom a cipőm, és irány bringával a sziget. Amikor a félkört lefutom, már boldogabb vagyok és
felszabadult csodálatos érzéssel futok tovább :) Gyönyörködve a Dunában nyáron a rengeteg virágban!
Futás közben csak úgy röpködnek a különböző gondolatok!
Hidd el kicsi lány többet ér, mint bár mi dilibogyó vagy tudatmódosító !!! És ingyen van.
De ha nem hiszed próbáld ki:)))))))))))))
Megfelelően kell szedni, ahogy az orvos előírja.
Sokan próbálnak okoskodni itt proli módjára, de igenis nagy segítség lehet bizonyos időszakaszokban, az orvos nem véletlenül írja fel.
A szervezetre nem káros, ha megfelelően adagolják.
A futás, sport stb. pedig súlyos depressziónál NEM segít. Ez is egy áltatás.
Természetesen jótékony hatással bír, de aki nem tud kimozdulni a lakásból, ha lefut 5 km-t másnap nem tud még elmenni közösségbe, ha addig sem tudott.
Egy amúgy is kimerült szervezetnél a sport csak még jobban csak lefárasztja a szervezetet.
Az agyat kell hozzászoktatni ahhoz, hogy az aktuális helyzetet el tudja viselni.Erre a jó a gyógyszer, amit folyamatosan csökkentve szépen hozzászokik a beteg a helyzethez.
Én volt, hogy iskolában pár percig tudtam megmaradni. Engem is áltattak a sporttal stb... Már széthajtottam magam, akkor is ugyanott voltam, ahol a part szakad. Szedtem gyógyszert, jól éreztem magam, elmentem iskolába, szépen le lett csökkentve és megoldódott a helyzet.
Nem kell prolinak lenni, elég súlyos egy szakma ez, nem véletlenül éveket, évtizedeket tanulják az orvosok és folyamatosan képzik magukat. De nyilván egy falusi paraszt majd jobban tudja hogyan kell egy depressziós beteget meggyógyítani...
Ne szedj semmit. Inkább add meg a számod, felhívlak és meg dumálunk egy időpontot amikor JÓL MEG DUGOM A KIS FENEKEDET!
Na attól fogsz rázkódni, ha ennyi eszed van.
Figyelj. Ne akard megölni magad a drog csak egy pillanatnyi jó érzést nyújt. Inkább tanulj szerezz barátokat akik ha lehet nem depik és emo-sak menj ki velük a közeli parkba és szórakozz. élvezd az éltet drogok nélkül, mert senki se tudja mi van a halál után.
hiszen az élet egy rohadt szar játék de a grafikáját legalább élvezd ki :)
A legcsodálatosabb, hogy ezeket a hozzászólásokat/okoskodásokat csak magunknak írjuk. Az érintett úgysem olvassa, vagy ha mégis (amit nem hiszek), úgysem fogadja meg.
Ő csak ahhoz kért tippet, hogy hogyan tudja eltitkolni vagy legalizálni a drogfogyasztást. Abbahagyni úgysem fogja, különösen, hogy van egy pár eszement, aki még bátorítja is azzal, hogy egyéb "alternatív" drogokat ajánl.
Még egy fiatal, akit le lehet írni... :-/
Rossz a kedved és pizzát eszel?
Egy súlyos depresszióson ezek a tanácsok tutira segíteni fognak. Lassan már pszichiáterekre sem lesz szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!