Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha gyenge drogot használok,...

Ha gyenge drogot használok, (csak mert depressziós vagyok) a suliban észrevehetik a reakcióimból? és kirúghatnak? Egy 18 lány

Figyelt kérdés

2015. márc. 8. 20:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%

Kardiológiai kezelés lesz a vége!

Honnan tudom? ...tudom. :/

2015. márc. 13. 17:24
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

A kardiológia nagyon összefügg a depresszióval és a gyógyszerekkel/kábító hatású szerekkel.

Egyébként az ideírt válaszok a drogokról, és a legális drogok (xanax) kb 99%-a szájhagyomány úján terjedt proli baromság

2015. márc. 13. 23:08
 23/33 nyugdíjas válasza:
100%

Szerintem rengeteg sport! És pszichológus! A futás alatt

kitisztul az agyad. Én már nyugdíjas vagyok, de bár mi problémám van, felkapom a cipőm, és irány bringával a sziget. Amikor a félkört lefutom, már boldogabb vagyok és

felszabadult csodálatos érzéssel futok tovább :) Gyönyörködve a Dunában nyáron a rengeteg virágban!

Futás közben csak úgy röpködnek a különböző gondolatok!

Hidd el kicsi lány többet ér, mint bár mi dilibogyó vagy tudatmódosító !!! És ingyen van.

De ha nem hiszed próbáld ki:)))))))))))))

2015. márc. 14. 07:49
 24/33 rmf730 ***** válasza:
Az van hogy abból a szempontból hogy ne rugjanak ki csak a legális drogok a "megfelelőek", de ne hidd hogy attól hogy legális(mint itt a névtelen agyatlan állítja) még nem vágod szét vele tested lelked!! ugyanolyan károsak a legális drogok mint az illegálisak sőt sok esetben a legálisabb sokkal gázabb(prosac, xanax, stb) mint az illegális de természetes... mindazonáltal nem hiszem hogy egy gyermeknek(mert az vagy !!) bármilyen drogokat kellene használnia!! a depresszió pedig ugyanúgy agyban dől el mint az élet nagy része... a depresszió annak a hivatalos megfelelője hogy sajnáltatom magam mert az egyszerűbb mint erőt venni magadon és értelmesen cselekedni!! 30 éve európában még nem létezett a depresszió meg a pánikbetegség meg ez a sok kamu szar amit azért találtak i hogy a szaros alulképzett pszichológusok pénzt kereshessenek...
2015. márc. 14. 10:52
 25/33 anonim ***** válasza:

Megfelelően kell szedni, ahogy az orvos előírja.

Sokan próbálnak okoskodni itt proli módjára, de igenis nagy segítség lehet bizonyos időszakaszokban, az orvos nem véletlenül írja fel.

A szervezetre nem káros, ha megfelelően adagolják.

A futás, sport stb. pedig súlyos depressziónál NEM segít. Ez is egy áltatás.

Természetesen jótékony hatással bír, de aki nem tud kimozdulni a lakásból, ha lefut 5 km-t másnap nem tud még elmenni közösségbe, ha addig sem tudott.

Egy amúgy is kimerült szervezetnél a sport csak még jobban csak lefárasztja a szervezetet.

Az agyat kell hozzászoktatni ahhoz, hogy az aktuális helyzetet el tudja viselni.Erre a jó a gyógyszer, amit folyamatosan csökkentve szépen hozzászokik a beteg a helyzethez.

Én volt, hogy iskolában pár percig tudtam megmaradni. Engem is áltattak a sporttal stb... Már széthajtottam magam, akkor is ugyanott voltam, ahol a part szakad. Szedtem gyógyszert, jól éreztem magam, elmentem iskolába, szépen le lett csökkentve és megoldódott a helyzet.

Nem kell prolinak lenni, elég súlyos egy szakma ez, nem véletlenül éveket, évtizedeket tanulják az orvosok és folyamatosan képzik magukat. De nyilván egy falusi paraszt majd jobban tudja hogyan kell egy depressziós beteget meggyógyítani...

2015. márc. 14. 15:04
 26/33 jony36 válasza:
33%

Ne szedj semmit. Inkább add meg a számod, felhívlak és meg dumálunk egy időpontot amikor JÓL MEG DUGOM A KIS FENEKEDET!

Na attól fogsz rázkódni, ha ennyi eszed van.

2015. márc. 15. 10:19
 27/33 anonim válasza:

Figyelj. Ne akard megölni magad a drog csak egy pillanatnyi jó érzést nyújt. Inkább tanulj szerezz barátokat akik ha lehet nem depik és emo-sak menj ki velük a közeli parkba és szórakozz. élvezd az éltet drogok nélkül, mert senki se tudja mi van a halál után.

hiszen az élet egy rohadt szar játék de a grafikáját legalább élvezd ki :)

2015. márc. 15. 11:16
 28/33 anonim ***** válasza:

A legcsodálatosabb, hogy ezeket a hozzászólásokat/okoskodásokat csak magunknak írjuk. Az érintett úgysem olvassa, vagy ha mégis (amit nem hiszek), úgysem fogadja meg.

Ő csak ahhoz kért tippet, hogy hogyan tudja eltitkolni vagy legalizálni a drogfogyasztást. Abbahagyni úgysem fogja, különösen, hogy van egy pár eszement, aki még bátorítja is azzal, hogy egyéb "alternatív" drogokat ajánl.

Még egy fiatal, akit le lehet írni... :-/

2015. márc. 15. 11:59
 29/33 anonim válasza:
Legutóbbinak sajnos vélhetően igaza van, de ha mégsem, ez az én javaslatom, és valóban a sok tapasztalat mondatja velem; ne szedjél semmit ilyen kifogásokkal. Keress egy minél intelligensebb embert az ismerőseid között, és beszélgess vele arról, mitől vagy depressziós, azaz mitől van rossz kedved. Ülj le, és gondolkozz magadon. Ez egyébként nagyon fárasztó dolog. Tudom, most nagyon kényelmes fetrengeni a lelki sárban, romantikus gondolat depisnek lenni és drogozni, de ez igazából csak gyengeség. Nem csak a te hibád... ha 18 évesen itt tartasz, valószínűleg a szüleid nevelési módszerei sem voltak kifogástalanok. Ettől függetlenül a te dolgod (akár segítséggel is) kimászni belőle. Továbbá elnézést a "megmondom a frankót" stílusért. :) Egyébként ha nekem rossz a kedvem, pizzát eszem.
2015. márc. 15. 18:04
 30/33 anonim ***** válasza:

Rossz a kedved és pizzát eszel?

Egy súlyos depresszióson ezek a tanácsok tutira segíteni fognak. Lassan már pszichiáterekre sem lesz szükség...

2015. márc. 15. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!