Miért égetnek ilyen kínos kérdésekkel, hogyan védjem meg magam és fordítsam ellene a kérdést?
Szóval ilyet kérdez a tanár "dugtál már" volt barátnőd" stb. magyarán engem éget az osztály előtt mert ő neki már 15éves korában volt barátnője... és nekem még sose volt de semmit nem tud arról hogy milyen emberekkel vagyok körülvéve sorolhatnám hogy lettem visszahúzódó... és egyszerűen tanár létükre ilyen téren semmit nem tudnak
20F
Tőlem is állandóan ilyet kérdez. Sőt az egész osztálytól. Ami fura mert mind lányok vagyunk. És olyanokat mond h ő hogy csókolózott a csajával meg h nekünk van-e már pasink. Még 15-16 évesek vagyunk.
Szerintem is szólj az igazgatónak erről
Nálam így néz ki a párbeszéd:
- Szűz vagy?
- Nem, vízöntő.
Én azt mondanám neki, hogy:
Azt hittem, hogy azok az emberek, akik eljutnak arra a szintre, hogy taníthassanak, megtanulják azt, hogy ilyet nem illik és egyébként is primitív dolog kérdezni. Úgy látom, hatalmasat tévedtem.
Az igazgató a tenyeréből eszik mert ő hozzá képest lepkefing és felvette a nagyfejesek körébe felső vezetők stb. és hol merne ő ellen fordulni....
egyébként jó fej tanár, csak néha már túllép a hatáskőrén és már 6x-es korba van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!