Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha eszméletlenü...

Mit csináljak, ha eszméletlenül utálom a tanáromat?

Figyelt kérdés

A tanáromat nagyon, de nagyon utálom. Még az életemet is elrontotta. Elkezdtem elolvasni a Harry Pottert, és már a negyedik kötet elejénél elvette tőle a kedvemet. Állandóan arra törekszik, hogy valakibe, legyen az bármi, belekössön.

Legszivesebben nem is mennék suliba, csak hétfőn. (Csak hétfőn nincs vele óránk.) Ráadásul állandóan hisztizik, jaj ez, jaj az, nekem milyen sok dolgom van, milyen sok áldozatot hozok, stb. Egyszerűen nem tudom!

2015. márc. 4. 18:43
1 2
 11/16 Bia Bartos válasza:
Nem tudom!Szerintem ne szólj hozzá vagy nem tudom! :(
2015. márc. 15. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
csak elballagsz valamikor
2015. márc. 15. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Fogadj fel egy bérgyilkost.
2015. ápr. 24. 21:21
 14/16 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen tanárom. Csak az nekem gyakorlati tanárom és ugyan ez van nála is mindenbe beleköt amit csinálok.borzasztó egy tanár tud lenni,ha épp véletlenül egy nagyon kicsit is hibázok akkor is lehord engemet mindennek az oszályomon előtt,ki nem állhatom. Azt hittem hogy tanárt ennyire nem lehet utálni vagy ennyire lenézni,hogy jajj kicsit túl hordják itt a dolgokat de nem. Ezt nagyon borzalmas. a naptárból is ki húztam a nevét,hála égnek még 1 évet kell ki húzni nála és akkor elválnak útaink egymástól.
2017. jan. 1. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ohh megtaláltam a lelki társam :)
2021. okt. 21. 18:38
 16/16 anonim válasza:
Ismerős a probléma. Nálam is ez van
okt. 31. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!