Mi a véleményetek az alfahír cikkről?
Én végig olvastam, és teljesen megdöbbentem ezen. Én ezt nem rasszizmusból és nem provokatívból tettem ki ezt a kérdést. Csak azok válaszoljanak, akik elolvasták a cikket és elmondják a véleményüket.
Mi döbbentett meg? Hosszú évek óta ez megy az egész országban. Védik a cigányokat, nekik mindent lehet, a rendőrség semmit nem tesz ,gyenge velejéig korrupt pártvezérelt pénzbehajtó szervezet.Agyonvernek hetente egy két embert,500ftért kit érdekel? Egy család rettegésben tart városokat falvakat, kit érdekel?Iskolákban védelmi pénzt szednek a kölkök ,a tanár semmit nem mer tenni mert bejön a kiccsalád... Ha felemeled a szavad náci vagy ,rasszista vagy üldözendő vagy.Neked van vesztenivalód mert rendes életet akarsz magadnak, a börtön neked nem kéjutazás wellnesz szálló mint a "tesóknak" akiknek ez csak családegyesítő program és továbbképzés meg ingyen gyúroda.
A politikusok meg röhögnek a markukba. de ez kell a magyarnak, ezért szavaz ilyen okosan évtizedek óta.
Mi a hiteles forrás? az rtlklub? vagy a Kossuth rádió ?
Mindenkit pénzel valaki, független újságírás nem létezik idehaza..
A hitelest úgy értem, h amit leír azt lehet tényként kezelni. Az egy dolog, h hogyan kommentálja az adott sajtótermék az eseményt, az már egy vélemény. De maga az eset valódi-e? Tényleg megtörtént? Tényleg cigány volt-e? Tényleg nem tett semmit a rendőrség?
Ilyen szempontból "hiteles"-e a történet?
A magyar sajtó 90%-a ilyen szempontból semmit nem ér: sokszor le sem ellenőrzik a forrást, vagy megtoldják, színesítik a történetet.
Megbízható oldal pl.: Origó, Index, MNO, NOL.
Hangsúlyozom: az, h miként magyarázzák a történetet az egy dolog. De amit írnak az valós esemény.
Tehát amit az Origo -Index nem ír meg az nem létezik...
Az a helyzet hogy éppen ezek a hírforrások cenzúrázzák,söprik szőnyeg alá pont az ilyen eseteket amit az Alfahír (is) megír.
"Tehát amit az Origo -Index nem ír meg az nem létezik..."
Nem ezt mondtam. Azt mondtam, h ami ott megjelenik, az ellenőrzött forrásból származik.
Ugyanez az alfahírről nem mondható el.
(Nem állítom, h a fenti cikk sem igaz, de lehetnek benne csúsztatások, ferdítések, toldások.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!