Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? Ilyenkor mi a...

Mit csináljak? Ilyenkor mi a teendő? Be lehet ilyenkor iratkozni suliba?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok lány, és hetedik év végén elmentem a sulinkból. kiköltöztünk ausztriába.. December óta járok itt iskolából,eleinte nem is volt baj de már lelkileg nem vagyok jól. nagyon sokat stresszelek. egyről a kettőre már nem érdeklem az osztálytársaim, és erőteljesen szólogatnak be. és azt tudni kell hogy nagyon érzékeny vagyok és nem jól viselem.. de már azok az emberek is beszólogatnak akikkel eddig voltam.. úgy érzem h nem birom tovább,nem akarok többet menni mert mindennap sirva jövök haza és sirva is kelek. de márcsak 3 hónap van az évből,(de mint mondtam itt már nem megy tovább). haza szeretnék költözni de már ugye mindjárt vége az évnek..a nyolcadik osztályt kéne már csak ki járnom.

2015. febr. 28. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
hát asszem ilyenkor még a szülő felelős érted, nemtom, h van-e itt rokonod egyéb valaki, akihez költözhetnél, esetleg barátokkal megbeszélni, de szüleid ismerik bari.
2015. febr. 28. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen van a nagymamám.két évig vele éltem mert anya itt lakott és próbált nekem megélhetőséget biztositani. de sajnos nem birom tovább hogy ennyit stresszelek..
2015. febr. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!