Lemondjam a vezetést emiatt?
Figyelt kérdés
Vezetni tanulok és ma déltől lesz órám. De ma reggel nagyon rosszul lettem, hánytam is, ezért lemondanám. Az a gond, hogy a tanárom elég háklis ezekre, és betartja a szabályt, hogy 2 nappal korábban le kell mondani. Megértené a helyzetet?2015. febr. 20. 08:50
1/7 anonim válasza:
És ugye az ember 2 nappal előre tudja, hogy rosszul lesz péntek reggel.
2/7 AtyeszLL válasza:
Az életben akár mikor rosszul lehetsz. Ha majd lesz saját autód, azzal fogsz elmenni az ügyeletre is. Legalább most majd ül melletted valaki, aki segít, ha nem bírod.
3/7 anonim válasza:
Ha az anyagiak miatt izgulsz, azzal ne törődj. Ha megkapja az óradíját a le nem vezetett órák után is, akkor nem ugrálhat.
5/7 mantis religiosa válasza:
Halihó! Ő nyújt egy szolgáltatást, amiért Te fizetsz. Ha meg akar élni, el kell fogadnia a lemondásodat. Van még a piacon 100 másik oktató, ha problémás, menj át másikhoz.
6/7 anonim válasza:
Ha nem vagy biztonságos vezetésre kész állapotban, akkor mondd le a vezetést. Gondolom iskolába/munkába sem mentél ma. Aki ezt nem érti meg az extrém hülye. Nyilván ő se örülne annak, ha összehánynád az autóját.
Legrosszabb esetben elkéri arra az órára is az óradíjat, bár egy tisztességes oktató azt se tenné meg.
Szerintem ezt a két napos lemondást arra értette, ha valami más programod adódik és kitalálod, hogy inkább oda mennél. Ez tényleg jogos is lenne.
7/7 anonim válasza:
Fölöslegesen csinálsz belőle nagy ügyet, ha reggel leszel rosszul, azt nem tudod 2 nappal előre. Hívd fel, mondd neki, hogy ez és ez van, nem tudsz ma menni, mert még rosszul vagy, úgy meg vezetni sem biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!