Szerintetek egy egész hetes hiányzás elég ok arra, hogy holnap ne írjak meg egy TZ-t?
Múlt héten beteg voltam és megkértem egy osztálytársamat, hogy szkennelje be, mit írtak a füzetbe, ehhez képest egyedül hétfőn meg szerdán küldte el, szóval nekem eleve ki is maradt 2 órai kémia jegyzetem...Meg amúgy én nem is tudtam, hogy most írnánk, legalább is nem emlékszem, hogy a tanár említette volna a TZ-t, amikor még ott voltam.
Csak most kicsit félek, hogy megíratja velem és szar lesz, mert régebben volt már ilyenre példa, hogy hiányoztam egy csomó óráról és akkor is megíratta, de az legalább jó lett, mert csak számolási feladatokból állt főként, ez meg elmélet._.
Szóval szerintetek megírathatja velem a kémia TZ-t, ha nem voltam egy hétig? Egyszer mintha hallottam volna valami ilyesmit, hogy 1 hetes hiányzás után nem írathatnak a tanárok TZ-ket, de nem vagyok benne biztos :/
Nem
Tudod régen a net elterjedése előtt az ember ismerősei esetleg barátai elvitték a leckét..később már telefonon is közölték a leckét...ma meg a net világában akár be is scanelik...értelmes tanár nem ad halasztást
Köszi a normális válaszokat :) Végül megiratta, de azt mondta, írjam rá, hogy hiányoztam és majd ha rossz lesz, kijavíthatom ^^
1.: Mintha olyan természetes lenne, hogy minden háztartásban van egy szkenner...telefonon meg megnézném, hogy diktálsz le valakinek vagy 6 oldalnyi szerves kémiát, tele ábrákkal...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!