Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen az Eventus?

Milyen az Eventus?

Figyelt kérdés
Milyen a közösség, a tanárok, a diákok az Eventusban? Esetleg jár oda valaki? Mik a tapasztalatok?

2015. jan. 31. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
"Kerüld el messziről!" - ezt javasolja az osztálytársam. Ő az Eventusba járt, és utána jött át a mi művészeti iskolánkba. Mivel én is Eventsuba akartam menni, ezért persze kérdezgettem, és azt mondta, hogy feleslegesen fizették a pénzt, mert szinte semmit se tanultak ott. Ő a közösséget se szerette, mert mindig ellopkodták egymás dolgait (kollégista volt). Én is azt hittem, hogy ha már fizetős iskola, akkor minőségi a tanítás is, de úgy tűnik, hogy ez nagy tévedés. Több osztálytársam is van, akik az Eventusból jöttek, de ők is hasonló véleményen vannak, mint az előbb leírtak.
2015. jan. 31. 22:51
 2/6 anonim válasza:

imádok oda járni, ne hallgass másokra, hallgass a szívedre! :)

Eventus. jelentése: siker

2015. márc. 10. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Röviden:Kifacsarják a maradék pénzed,a tanítás egy szar,minden hónapba cserélődnek a tanárok,a szakmai állítólag jó...De érettségire nem készít fel egyáltalán(barátom odajárt,azt mondta onnan csak menekülni érdemes)...Vannak még róla rémtörténetek amúgy..
2015. márc. 19. 17:38
 4/6 anonim válasza:
Szerintem sem olyan rossz suli.Én kifejezetten szeretek odajárni bár az tény hogy a tanárok gyakran cserélődnek.
2015. ápr. 3. 10:29
 5/6 anonim válasza:
kiráj hely merem ajánlani...jobb mint más sulik!
2015. ápr. 16. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:

mostmár vannak csótányok a lanykoleszba

szerintetek mennyire szar?

2018. okt. 25. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!