Suliban "ram szallt (ak) "? Kiskoru "helyrerakasa"?
Sziasztok!
Eleg "erdekes"(?) dologok tortentek mostansag velem az oskolaba.Szoval kimentem az udvarra koporsoszeget szivni es odajott hozzam egy kis*ocsog gyerek feszitve, hogy "aggya' man egy cigit" erre mondtam neki,hogy nincs cigim es erre o " men hazudsz"?Kinevettem es elment.Haverjaival talaltak egy szerencsetlen gyereket akit lehuztak cigivel es orultek maguknak,hogy ok ilyen "menok"(Tudom,tudom segithettem volna).Hazafele is eljatszotta ezt (a haverjai biztatasara,mert csak o jott oda egyedul)de en akkor is kinevettem es tovabb folytattam uticelom.Provokalnak,"beneznek"stb,szoval "celpont" lettem (ismerem mar a dorgest mik folynak ott).En 20 vagyok,ok 14 vagy 16 evesek lehetnek.Sajnos nemlatszik rajtam mivel megborotvalkozva olyan vagyok mint egy 10 eves.Elbiztak magukat es azt hiszik puhany,balfek vagyok(szemuveges,nyugodt tipus).Nektek van valami otletetek mit a nyavajat csinaljak?Eddig letudtam 1-2 pofonnal es kuss lett.Most mas a helyzet,mert kiskoruak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!