Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Levonhatja a magaviseletem?

Levonhatja a magaviseletem?

Figyelt kérdés

Szóval... a sulin eléggé felvágós fajta, és kötelezi, hogy megjelenjünk a rendezvényeken, amiket az iskola szervez. De amit a DiákTanács rendez, azon nem kell részt venni (nem kötelező). Most lesz csütörtökön a farsang, és bár először vállalnék nagyobb szerepet (most először érdekes amit előadunk), de az oszi kitalálja, hogy 15 mp-t kelljen szerepeljek. Errefel el kell vágjak egy egész lepedőt, a jelmezhez. Anyunak ma panaszkodtam, hogy nem is akarnék szerepelni ha csak 15 mp-t kell, és a lepedőt is sajnálnám. Ja, és én minden csütörtökön orvosi kivizsgálásra kell menjek. Meg is mondtam az oszinak, hogy nekem van programom csütörtökön, és anyu se akarja, hogy ott legyek, de nem válaszolt erre az ofő. Ez nála mindig azt jelenti, hogy "ne idegesíts, muszáj megtedd!". Anyu meg tényleg azt mondta, hogy ne menjek el, és ő egy orvost nem fog ilyen kicsiségekért zavarni (mármint lemondani az időpontot stb.)

De emlékszem egyszer az egyik tanár megfenyegetett, hogy levonja a magaviseletem, ha nem megyek el minden iskolai rendezvényre.

Most akkor le fogja vonni a jegyemet az oszi, ha inkább orvoshoz megyek?

2015. jan. 26. 18:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy ilyenekért zavarlak titeket, tudom gyerekes, de mégis félek.
2015. jan. 26. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj egy igazolást az orvostól. Aztán ha a tanárod le akarja vonni ezért a hülyeségért a jegyedet, kérd számon és mutasd be neki az orvosi pecsétet. Nem hiszem, hogy tudna vele mit kezdeni.
2015. jan. 26. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Hűűűűűűha, nem ötös lesz a magatartás, csak négyes? itt a világvége. Azért vicc, hogy milyen hülyeségekkel lehet még etetni titeket.
2015. jan. 26. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan, kis kölökként én is féltem, hogy mi lesz majd jaj. Középiskolában jöttem rá, hogy semmi nem lesz az ég világon. Senki le se sz*rja a magatartás jegyet. Meg szorgalom is volt régen :D Röhejes!
2015. jan. 26. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem az! Igen, gyerek vagyok, és félek, hogyha rossz jegyet kapok, de nehogymár egy ilyensmiért....
2015. jan. 26. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!