Mért lájkolja a tanárom a képeimet? és az osztályban is szovátette mindenki előtt hogy jó képeim vannak rólam a Facebookon
Ez a mondat magyarul van, de nem értem. Mit akar ez jelenteni?
"Én nem indultam ki semmi perverz dologra,mert 18 elmúltam,és szerintem nem kedvelhet,mert néha bunkó velem"
Hova nem indultál ki?
Miért olyan fontos neked, hogy mit gondol rólad a tanárod?
A kérdésedhez:
Az, hogy egy felnőtt, nálad jóval idősebb férfi tanárod olyanokat mond neked, hogy "jó képeket tettél ki a facebookra ezért azokat beszámítja neked osztályzat adáskor vagy értékeléskor" az a legkevésbé sem a kedvességről, vagy a belédzúgásról szól! Mi több nem is normális.
Egy tanár szerintem nem viselkedhet így!
Van a családomban tanárember, ő senkit nem jelöl vissza a FB-on, egy tanítványát sem. Nem kommentelget, nem like-ol, nem csetel a tanítványaival. Emailen lehet őt keresni, privát mobilon nem. Szerintem ez így korrekt.
A tanár az tanár, nem haver, nem barát és még kevésbé a jobb jegyekért lenyűgözni való férfi!
Ja igen és még valami:
Ha kihívó, magadat mórikáló pózokban jelensz meg a fotókon akkor az visszatetsző; tanárod megjegyzése nem a kedvesség jele.
Ha épp bunge-jumpingolás, rafting, erőemelés esetleg sütés-főzés közben szerepelsz a fotókon, tehát teljesítmény van a fotók mögött amire büszke vagy, akkor meglehet, hogy csak valóban kedvesség a tanárod megjegyzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!