Tul jóba vagyok tornatanárommal?
Szerintem nem gond, nekem a volt (gimis) biosz tanárnőm szinte a 2. anyukám. Mai napig email-en tartjuk a kapcsolatot :)
20/L
Köszönöm a válaszokat :)
Nem hinném hogy lennének hátsó szándékai nem olyannak ismertem meg és van három gyereke abból a középső velem egykoru
Egyáltalán nem baj.
Több olyan tanárra lenne szükség, akik nem csak - mereven és szárazan - tanítanak, hanem ha kell, a tanulók lelkével is foglalkoznak. Az iskola a második otthonod - szokták mondani, és ha belegondolsz, gyermekkorod jelentős részét tényleg ott töltöd. Ennélfogva jó, ha van, akihez fordulhatsz bizalommal.
Jaj, ez ismerős. :)
Nekem is van egy ilyen tesitanárom, aki már szinte a pótanyám. Imádom!!!
Ez még szerintem nem jelent semmit, pusztán beszélgettek. Ezzel nincs semmi gond.
A többiek meg irigyek vagy féltékenyek, vagy fogalmam sincs mi játszódik le ilyenkor a kicsi agyacskájukban. De, ez jellemző, hogyha egy diák beszélget a tanárral, akkor már rögtön nyalisnak minősül.
Ha legközelebb azzal jönnek, hogy nyalis vagy, csak pusztán kérdezd meg tőlük, hogy mi van, irigyek vagy féltékenyek vagytok? Lehet választani. És közben mosolyogj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!