Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon fontos! Mit csináljak?

Nagyon fontos! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
olyan leckét kaptunk hogy képregényt kell készíteni ugy hogy mi fényképezünk. Saját magunk vagyunk a szereplők eredetileg négyen lettünk volna de egy lány nem jött el nem vette fel a telefont es es nem is szólt sehogy hogy nem jön mi pedig megcsináltuk egy óráig fagyoskodva csináltuk a képeket kint a hóba aztán még két óráig bennt. Nehéz volt es két nap mulva le kell adni a suliban nevekkel a képregényt es az a lany aki nem jött el egy–ket nappal később irta hogy Bocsánatot kért hogy nem tudott eljönni most pedig azt irta hogy mondjuk a tanárnak hogy ő is ott volt (mert ugye ha nincs a képeken megbukik) de ha hazudunk a tanárnak akkor pedig minket buktatmeg meg legunk az osztály előtt es soha nem felejti el a többi lány akuvel voltam senki nem akarja hogy hazudjunk. Mit csináljak?? Senkit nem akarok megbántani

2015. jan. 3. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy ő volt a fotós, rajzoló, történet író stb.
2015. jan. 3. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bárki is megbukna azért, mert a tanárnak ilyen szintű kreténségét nem csinálja meg. Eleve el sem fogadtam volna ezt a feladatot. Mi az, hogy képeket kell készíteni? Milyen célból kell ez neki egyáltalán?

Sok kérdésem lenne a tanárhoz.

A csajra visszatérve meg...így járt. Aki behúzza fülét-farkát és utólag reménykedik a többiek jóindulatában, az vessen magára. Ő gond nélkül szarban hagyott titeket, vegye nyugodtan tanuló pénznek az esetet.

2015. jan. 3. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Első:a lánynak rajta kell lennie a képeken hogy tudjuk bizonyítani hogy ott volt.es én nagyon utálom ezt mert csak ebből az egy jegyből osztályoznak le. Es igen megbukunk ha nem sikerül jol. Nagyon szar az egész de sajnos ez van :-(
2015. jan. 3. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Készítsetek pár képet amin a lány is rajta van, majd valahogyan illesszétek bele a történetbe, és azután találjatok ki kifogásokat arra, hogy miért van róla ilyen kevés kép.
2015. jan. 3. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Milyen kreten iskola mar ez? Ilyenekkel etet a tanar, h.megbuktat EGY jeggyel? Ebredj oreg! Ha tobbi jegy alapjan buktara allnal, akkor sem lehetne mento jegyet adni egy ilyen kamu feladatra, amibol semmi nem derul ki az eves munkarol.

A lany gondolom helyen kezelte a feladatot, megfelelo fajsullyal sz.rt bele. Ti meg be lettetek balekolva. Ha birod a csajt, falazz neki valami utolagos fotoval. Ha nem, igy jart.

Azert a tanar buktatasi modszereirol nem artana beszelni a szuleiteknek az igazgatoval.

Nalunk volt egy magyar tanar, aki a 9-ikeseknel felev vegen is az okori gorog irodalomnal tartott, abbol akart buktatni. Fegyelmivel kezdte a 2. felevet, kovetkezo evben repult a sulibol.

i

2015. jan. 3. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy suliba járunk? Csak mert nekünk is ilyen képregényt kell készíteni négyen, és a határidő is ugyanaz.:D Kilencedikes vagy?
2015. jan. 4. 01:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom en 10 edikes vagyok es Kiskunmajsai
2015. jan. 4. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!