(Egykori) főiskolai/egyetemi tanáraidnak mi volt a legközvetlenebb megnyilvánulása irányodba, vagy mások iránt? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy előfordult-e olyan, hogy személyesebb, magánéletet érintő témákat firtatott, elmesélte, hogy mi történt vele előző nap, mit fog csinálni másnap, mesélt-e a házasságáról, volt házasságáról, kérdezett-e titeket a magánéletetekről, előfordult-e olyan, hogy egy tanárod megsimított, rendszeresen megérintett, stb. Szentelt-e csak szimpátiából külön figyelmet neked? Mi volt a legközvetlenebb megnyilvánulása egy tanárnak az irányodba?2014. dec. 29. 22:55
11/13 anonim válasza:
Egyik tanárom megkérdezte, melyik a kedvenc tantárgyam az egyetemen. :-)) Cuki volt, igaz, azonos nemű velem. 😃 Nálunk már ez is az érdeklődés legmagasabb fokának számít, ráadásul a tanár is távolságtartó. 😃 (Amúgy hogy lehet átállítani ezeket az ufós vagy nemtommilyen szmájlikat??)
Egyébként ne éld bele magad túlzottan a fogdosásba. Van, aki szereti ezt csinálni, oszt' semmit sem lép utána, Te meg folyamatosan rajta fox agyalni. És aki esetleg megérdemli, azt nem is engeded közel magadhoz, mert vársz vmire. Tapasztalat... Majd ha elhív randira, azután éld bele magad. Remélem, bölcs tanácsot adtam. ;-)
Jah, és az ilyen emberek 95%-a mást is fogdos, csak Te azt nem veszed észre, mert a magad dolgára figyelsz.
12/13 anonim válasza:
Nekem anno a szakdolgozati konzulensem csinálta ezt, hogy mindig kedvesen elbeszélgetett velem, mesélt az ő életéről és engem is kérdezgetett az enyémről. Érintés nem volt, meg nem is volt tolakodó. Aztán az államvizsga után randira hívott. Azóta is együtt vagyunk. :)
13/13 anonim válasza:
#12: De aranyos! Sok boldogságot Nektek továbbra is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!