Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire gáz, ha valaki nem...

Mennyire gáz, ha valaki nem táncol a szalagavatóján?

Figyelt kérdés
2014. dec. 12. 08:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, én sem táncoltam. Túl sok volt a lány és túl kevés a fiú, nekem pedig fiúként éppen gipszben volt a lábam. Amelyik lánynak nem jutott fiúpár, azok nem táncoltak, semmi sértődés nem volt belőle. Úgy válogatta a tánctanárt az egészet, hogy azok táncoljanak, akik szeretnek és tudnak is táncolni. Ja és szeretik a reflektorfényt.
2014. dec. 12. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is erőltetett dolog ez a tánc. Nekem az a 2 perc tánc borzalmas volt. Nem is tudok táncolni, csak bénáztam, a video kazin mindenki a szülők, diákok azt nézi vissza, h ki hol hibázott...
2014. dec. 12. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, kivéve abban a helyzetben, ha ezt a táncpróbák közepén találod ki, mindenkit cserben hagyva.
2014. dec. 12. 11:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, nem táncol mindenki.

Én az osztálytáncban táncoltam, a keringőkben nem, bár szerettem volna, csak sokan voltunk lányok és kevesen a fiúk. Hát, ez van.

2014. dec. 12. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én pl el sem mentem...

gáz nem gáz, én döntöttem el...

ha te nem akarsz táncolni ne táncolj!

2014. dec. 12. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem érdemes kihagyni nagyon nagy élmény és sok nevetéssel jár együtt!!!! De ettől függetlenül van aki kihagyja,csak nehogy megbánd utána!
2014. dec. 12. 15:03
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Végig nyomatták nekem, h meg fogom bánni, de k.-ra nem is emlékszem már rá, nemhogy még megbánjam. :D Ez egy olyan kis semmi az átlagember életében, h nem igaz. Ha pedig semmi élete, akkor tényleg menjen el táncizni, hátha csaj közelébe kerülhet. De akkor inkább sima táncoktatásra menjen, ott hosszabb távon még lehet, h össze is jöhet vkivel. :)
2014. dec. 12. 15:49
 8/12 DnKrstf válasza:
49%

Úgy gondolom a szalagavató egy tipikus slepp-ünnep!!

Ilyenkor azokat az embereket kell hagyni szerepelni, akiknek amúgy soha életükben nem lesz részük igazi sztáréletben! ;))

2014. dec. 13. 07:36
 9/12 anonim válasza:
100%
Nálunk háromszor annyi lány volt az osztályban, mint fiú. Valami Biző Boys fura srácot is kerítettek, hogy tanuljuk be Rómeó és Júliát, de aztán akadoztak a próbák, majd osztályfőnik felálltam, és azt mondtam: Ha valaki elmagyarázza nekem, mi ez az egész szalagavatós marhaság, akkor táncolok. Mindenki kussolt. Semmi értelme, csak annyi, hogy anyuci, apuci büszke legyen a csemetére, de szerintem ennél fontosabb, hogy hogyan sikerül az érettségi/felvételi. Szóval én vállaltam, hogy kiállok a fiúk nevében, így a fiúk fele megmenekült, a többit belerángatták a lányok. Nem bánom, de egy jó osztályközösségben más lett volna a helyzet, akkor tényleg buli, és kész. Minden esetre, ha nincs kedved, állj ki ezért, mert nem kötelezhetnek rá!
2014. dec. 13. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik, h jó osztályközösség, vagy sem. Nem jókor szórakoznak ezzel a táncos szar**ással, ha egy évvel korábban lenne, amikor nem kell parázni az amúgy utólag visszagondolva kis semmi érettségi miatt, akkor nem is lenne baj ezzel a szórakozással. De én pl. egy 90 perces focimeccset simán bevállaltam volna, vagy vmi sporteseményt szalagavatón, amire nem kell heteket elcseszni az életemből.

Nem ünnepélyes, de akkor is, arra nem kell készülni sokat. :)

2014. dec. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!