Miért vagyunk, vagy inkább miért lettünk ilyenek mi mai gyerekek?
Nagyon szép részedről az, hogy felhozod ezt a témát és az is, hogy te más vagy, sokkal eredetibb értékekkel. Sajnos a médiából zúdul ránk mindenhonnan ez, a mai komoly kapcsolatok nagy része is éppen emiatt nem sikerül.
Változtatni lehet ezen: keresned kell az olyan társaságokat, ahol sokkal tapasztaltabbak és nem primitívek, ugyanakkor ha gondolod, van egy Facebook csoportom, régi magyar filmekkel, nagy sikernek örvend, szívesen elárulom privátban :) . Nálunk csak a magyar Értékek számítanak.
Sok segít még az is, ha sokat olvasol, nem csak kötelező háziolvasmányokat.
JA most így átgondolva, ott van a valóvilág, édes élet és még sorolhatnám, persze ezek egyikét sem nézem, mert mikor belepillantok látom azt amit legtöbbször suliban is látni vélek.. Am a filmek érdekelnek, jó magam is sok filmet szoktam nézni (de mostanában már újfajta filmekből sincs olyan ami kitünne, vagy valamiben érdekesebb lenne), tőlem nyugodtam megoszthatod velem akkor a csoportod nevét, ráadásul régebbi magyar filmek amik jók..
Olvasni szeretek, de olyan vagyok, hogy vagy valami sci-fi, vagy krimi jellegűt bírok elolvasni szivesen így pl a Sherlock Holmes két nagy kötetét is elolvastam....
Vissza kanyarodva, korombelieknél nem sok olyan van aki ilyen szemmel nézi a dolgokat, vagy legalábbis eddig a környezetemben nem találkoztam olyannal, viszont olyan vagyok aki minden dolgot szivesen kipróbál, így egy éve a a weboldal készítést is megpróbáltam php fusion segítségével és egy olyan közösségbe csöppentem mostanra ahol nem csak a weblapokról beszélgetve tudjuk elütni az időt, persze ők a 20-30 év közötti emberek..
na meg ezzel is talán csak én vagyok így, de ez a KAJAK?! meg a mai rövidítgetéseket amiket hallok látok, nekem ez se jön, be szűken leírni gondolatmenetem itt is látni lehet nem tudom :D
Én nem tudom mért van ez ,de általában én szoktam ezeket elszenvedni :(
Mindig én vagyok a kirekesztett akit folyamatosan gúnynevekkel és egyéb beszólásokkal , csúfolással illetnek,nagyon sz-r érzés.Tudom hogy nem vagyok szép,de attól még nem kéne beszólogatni meg lelkileg bántalmazni.
Erről beszélek kérlek, mi korunk a külsőre megy, nem vagy egy picit divatos, estleg pattanásossabb az illettő, vagy éppen serdülés következtében nő a szőrzet, és pl bajusz keletkezik fiúknál akkor azért is jönnek a "Nem ismered a beretvát" stb gúnyolódások, és gúnynevek én pl pont ezt tapasztalom, csak azért mert van egy kisebb szőr az arcomon, ami igazándiból majd az éndolgom lenne eltávolítani, csak még nem akarom, dehát min is csodálkozzak ha egyszer mindenki oda a van a hülyébbnél is hülyébb tv műsorokért, és a szülök nem szolnak rájuk, hogy ne nézd (én szüleim nem néznek ilyeneket így én se..)
Amúgy a kamaszkorban mindenki érezheti magát rondának, de ez ezzel jár, és amint vége ennek az időszaknak, akkor meg hogy is mondjam"" ki kel a földből a rózsa és zép vörös szirmai"" miatt mindenkinek tetszik majd, és nem fognak elutasítani vagy lelkileg megrontani... (húú)
Amúgy akit érdekel valamennyire az informatika/Windows vagy a photoshopban kén segítség, vagy akár csak csevegne egyet a mindennapokról, az szóljon bátran küldök weblap linket.
Amúgy ezt az időszakot akik azon az oldalon vannak akiket piszkálnak valamiért, túl lehet élni, csak két lehetőség van erre, a rosszabbik, hogy olyan leszel mint ők (ami nem ajánlatos, mert csak olyanok fognak körülvenni, akik sose lennének megbízható barátaid)
A Másik pedig, hogy elengeded a füled mellettt és megpróbálsz tenni ellene, és maradsz olyan amilyen voltál..
médiablabla:
mindenhonnan ez az unalmas közhely ömlik, mert divat utálni a médiát, de valójában nem a média az aki napi 7 percet tölt a gyerekkel, hanem a szülő. napi 4 órát tévézik a gyerek, de 2-3x ennyit van az iskolában a hülye osztálytársaival.
innentől kezdve midenki eldöntheti maga, hogy csatornákat, videojátékokat meg rocksztárokat kell hibáztatni ha a gyerek hülye lesz, vagy a szülőt és az iskolát.
valóvilág vs olvasás:
mindekni azt mondja hogy nem nézi, mégis 1 részük fel tudja idézni mi megy benne. ráadásul a köztévéket is kb annyian nézik ahol hasonlóan színvonaltalan dolgok mennek, csak másnak hívják a műsort.
mellesleg az ember azt nézi amire igénye van.
ugyanakkor pár ponyvaregénytől senki nem lesz értelmesebb.
ez az egész eg yidológia, politikai böszmeség. valakinek jó üzlet rámondani x tvre weboldalra, játékra, zenészre hogy ő a hibás, sokkal egyszerűbb is, mint szembenézni a valósággal, hogy a magyar szülők többsége nem alkalmas gyereknevelésre. ez pedig egyértelműen az állam feldata legyen, hogy minőségi oktatást kapjon a gyerek, ami sizntén nem a jó irányba mutat jelenleg.
tehát ha valaki ilyenekkel tömi a fjeteket hogy amerika rtl klub meg hasonlók, akkor gondolkozzunk el, hogy neki miért éri meg ilyeneket mondani, és ti miért szajkózzátok ugyanezt.
facebook:
ez történetesen sokkal inkább lehetne felelős a dolgokért, mert gyakorlatilag cirkuszi porond. pótolja is az emberi kapcsolatokat. minél fejlettebb atechnológia és könnyebb akommunikáció, annál inkább mellőzzük a hagyományos kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!