Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárként miként kéne reagálno...

Tanárként miként kéne reagálnom arra ha egy tanítványom (16 ) anyaszült meztelen képeket tesz fel magáról és mutogatja fűnek fának?

Figyelt kérdés

Nem kamu a sztori, a gyerek állítása szerint naturista családban nőt fel, az egész gyerekkorát nyaranta Délegyházán, Balatonberényben stb a nudista strandokon töltötte és tenger sok olyan kép van róla, hogy láthatóan valóban strandi környezetben anyaszült meztelenül áll, szülőkkel vagy egyedül.

Mindez publikusan elérhető nem a facebook-on mert onnan ilyet törölnek, de mindenféle publikus képgalériákban.

A dolog olyannyira nem titok (nem, nem küldök linket senkinek) hogy maga mutogatja ezeket gyakorlatilag mindenkinek. Tanárnak, diáknak stb.

Mit kéne arra reagáljak, hogy odajön hozzám: „Tanár úr, a nyáron spanyolban voltunk. Pálmafák minden, Vannak fotók is. Megnézi?”

Meg mondom én semmit se sejtve, elvégre jelen tanévtől ismerem a diákot egyáltalán.

Erre behív egy oldalt, ahol százszámra a fotók, ülve, fekve, úszva, aludva, mind-mind meztelenül.

Na most erre mégis mit mondjak?

Nem szólhatok a szülőknek, hiszen más már szólt nekik és közölték: igen és ? Miért ne? Nudisták vagyunk! A képeken egyébként zömében ők is ott vannak.

2014. nov. 18. 13:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De azért teljesen naivak se legyünk: biztos van olyan tanár diák is (akár azonos nemű is) az iskolában aki nagyon is örül a képeknek.

El tudom képzelni akár hogy azonos nemű osztálytársa erre veri otthon.

2014. nov. 18. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Én a helyeben kiadnák az osztályban egy feladatot. Minden egyes diáknak saját témát. (valami személyre szólót) A kérdéses tanulónak egy tesz összeállítását és dolgozatban való kielemzését adnám abból a témából, hogy mennyire tolerálják az emberek a naturistákat..mi a véleményük a jelenségről..stb..valahogy frappánsan megfogalmaznám a pontos címet. Várnék egy 3-5 oldalas beadott elemzést a kérdőív alapján. Ennyit hogy reprezentatív mintavételt kérnék a kérdőívnél. És tartanák agy órát amikor mindenki elmondhatja a véleményét a kapott eredményéról a témájában.
2014. nov. 20. 09:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
most lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem ez nem túl nagy ügy. engem nem zavar, ha valaki meztelen az életben sem, így aztán fotón sem zavarna, akár lány, akár fiú az illető. értem, hogy szokatlan a srác részéről ez a nyíltság, de ha egyébként tök normális srácnak tűnik, akkor ebből nem csinálnék nagyobb ügyet, megnézném a fotókat, és kész. Szóval szerintem mondj véleményt a képekről: véleményezheted a tájat, illetve magát a fotót, hogy fotós szemszögből nézve jó-e a kép: a fények, a színek, a beállítás, az élesség stb.
2014. nov. 20. 22:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Naiv vagy. Erről és ilyen témákről nemhogy gyerekekkel még felnőttekkel se lehet komolyan beszélni.

Van olyan kollegám, aki szerint (idézem): a pokolban fogsz égni ezért (mondja a diáknak). Miközben kigúvadt szemekkel bámulja a fotókat.

És ez egy diplomás tanár.

No comment.

>>>

És tartanák agy órát amikor mindenki elmondhatja a véleményét a kapott eredményéról a témájában.

2014. nov. 21. 08:39
 15/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..

Hehe, ez is te vagy ugye? :D Ugyanaz a stílus.

2014. nov. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!