Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem akaródzik nekem...

Miért nem akaródzik nekem senkinek se írni a facebook-on se egyéb közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nézem az osztálytársaimat, reggeltől estig posztolgatnak.

Banális hulladék semmire se jó baromságokat.

Hallottad hogy …

Edzésre megyek.

Este jössz?

stb meg ilyenek.

Én is fenn vagyok 4 közösségi oldalon, köztük a f**szbúkon. Soha sehol senkinek egy sort se írtam még.

Miért nem?

Mert mindig úgy gondolom, akkor írok, ha valóban lényeges és életbe vágó mondanivalóm van.

Na de mikor történik az emberrel valóban nagy volumenű életbe vágó dolog? Szerencsére nagyon ritkán.

Semmi olyat nem tudnék írni amiről ne gondolnám azt, hogy szót se érdemel.

Most mit írjak?

Hogy mit láttam a Tvben? Hogy hova megyek suli után? Hogy mit olvastam hallottam? Na ezek épp a fent említett banális hulladék semmire se jó baromságok kategóriája.

És ugye mindig felmerül a kérdés bennem: vajon kit érdekelne ha ezeket leírnám? A világon senkit.

Sőt, továbbmenve azt is meg lehetne kérdezni hogy én magam kit érdeklek? Hát kb a világon senkit a legszűkebb családon kívül.

Szerintetek érdemes ezt erőltetni-ha egyszer se kedvem sincs, se értelmét se látom?

Pl legutóbb kimaradtam egy programból mert a f**szbúkon mindenki tudta hogy lesz mert megírták egymásnak. Valaki 30 helyről is megtudta ugyanazt. Épp én senkinek se jutottam eszébe, így én nem tudtam meg.

2014. nov. 12. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló a helyzet, én sem posztolgatok ki minden értelmetlen hülyeséget fb-re jobbára csak azokat posztolom ki amiket egy fb-n belüli alkalmazás automatikusan kidob pl valami nyereményjáték vagy hasonlók. Én senki üzenőfalára nem írok szinte semmit, nagyon nagyon ritkán írok kommentet egy adott kép alá, de ez is jobbára havonta egyszer ha előfordul. Chaten sem írnak rám sokan, csak pár közvetlen barátom akikkel rendszeresen beszélünk és ennyi. Persze ha van valami esemény, arra kapok meghívókat mg értesítőket és ennyi, de nekem sem írnak konkrétan chaten hogy akkor jövök-e vagy valami.
2014. nov. 12. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégis reggeltől-estig a facebookot nézed te is, csak te nem írogatsz.
2014. nov. 12. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:

tévédés. 1-2 naponta vagy ritkábban belépek, van valami?

nincs? akkor kiléptem.

ennyi.

a többi oldalon még ennyi se. van ahová nem is tudom hogy idén 2014-ben akár egyszer is beléptem volna.

mail jön ha valaki rámír, de nem jön = minek lépjek be?

Ezek szerint mégis reggeltől-estig a facebookot nézed te is, csak te nem írogatsz.

2014. nov. 12. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Akkor meg mit vagy ki akadva? Kit érdekel?

Ha nézed és panaszkodsz ne nézd, ha nem nézed minek panaszkodsz?

2014. nov. 12. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:

A kérdésemnek totál nem ez a lényege hogy mit nézek és mit nem.

Ha nézed és panaszkodsz ne nézd, ha nem nézed minek panaszkodsz?

2014. nov. 12. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes erőltetni... Szerintem ha ezek ilyen barmok, örülj neki, hogy neked nem nagyon írnak ilyen apró hülyeségeket. :)
2014. nov. 12. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen antiszoc vagy és csodálkozol? Nem kötelező fent lenni facebookon, ha utálod, ne legyél fent rajta. Ha nem tetszik, mások mit írnak, ne nézd. Ha fájlalod hogy soha nem ír neked senki, esetleg te is írhatsz nekik.
2014. nov. 13. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!