Valaki segítene a matematikában? 14L
Figyelt kérdés
Szóval 8.-as vagyok, jön a felvételi stb stb.. és nem vagyok valami jó matekos plusz jó lenne megérteni a mostani anyagot is mert fontos hogy jó jegyeim legyenek és mentsem a menthetőt.A felvételit is szeretném jól megírni,a magyar az megy,tehát csak matekról lenne szó.Aki jó matekos és többnyire érti a dolgokat az legyen szíves írjon.!!2014. nov. 9. 10:08
1/7 anonim válasza:
Ha nem azt várod, hogy 10 egész felvételit megírjak neked, hanem csak 2-3 feladatban segítsek időnként, akkor írhatsz. :)
Egyébként a jó matekfelvételi trükkje: csináld meg az összes korábbit, javítsad ki és nézd meg a hibáidat.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. nov. 9. 10:24
3/7 anonim válasza:
Én szerintem tudok neked segíteni bennük, elég jó vagyok matekból :)
16/l
4/7 anonim válasza:
Szia! Én 5-ös vagyok matekból, matektanárnak szeretnék menni, mivel értem a matematikát. Én is veled egykorú vagyok, és nem izgulok a felvételitől, mert értem a matekot, meg szeretem is. Írj nyugodtan privát üzenetet, írd meg azt, amit nem értesz, én szívesen segítek neked! 14/L
5/7 anonim válasza:
2. vagyok :)
Aki lepontozott, szarjon sünt. :33
6/7 anonim válasza:
Első vagyok, aki lepontozott, arra a villamos szabja rá a rövidnadrágot.
7/7 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld pacsit adtam ugyh nem én vagyok a bűnös..:D amúgy a 2-es én vagyok:D
2014. nov. 13. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!