Rajtam kívül van még valaki így? 17/L
Figyelt kérdés
Hogy van egy kedvenc tanárod és azt érzed hogy állandóan vele lennél ha tehetnéd, és imádom barátilag.Szóval nektek is van ilyen tanárotok?2014. okt. 21. 16:47
1/9 anonim válasza:
Nincs, és így látatlanban, a leírtak alapján azt mondom, hogy te bele vagy zúgva a tanárodba...
2/9 A kérdező kommentje:
Te biztos jobban tudod :D
2014. okt. 21. 16:51
3/9 A kérdező kommentje:
Idióta!
2014. okt. 21. 16:52
4/9 anonim válasza:
Engem kifejezetten szeretnek ,negatív értelemben:
Matektanárom nem kedvel,és még akad aki nagyon szemét velem,nem tudom miért,nem is szóltam hozzájuk egy rossz szót se:/
5/9 anonim válasza:
Nekem a töritanárommal volt igy, bár nem ennyire, viszont szerettem mint tanárt, és emberként is tökre kijöttem vele :)
6/9 anonim válasza:
Nos nem támadlak le azzal, hogy belezúgtál, bár lehetséges. Én is így vagyok az egyik tanárommal, szeretem, mint embert. Sok a közös témánk, ugyanazon könyveket olvassuk és remekül elbeszélgetünk. Sztem nincs ezzel baj, amig barátként tekintünk egymásra :) 17/L
7/9 anonim válasza:
Igen, van, és én sem zúgtam belé, és tudom, hogy pontosan miért érzem úgy, ahogy.
9/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem zugtam vele. Amúgy is a tanár NŐ !!!!
2014. okt. 21. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!